free download 78 travel guides written by experts

Universul Barbie s-a mutat pentru trei saptamani in Sun Plaza Shopping Center

În perioada 30 august – 21 septembrie 2014, în Sun Plaza Shopping Center a avut loc un eveniment în premieră națională dedicat copiilor – „Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”.

Timp peste 3 săptămâni, copiii s-au bucurat de prezența păpușilor Barbie care i-au așteptat zilnic în cele patru zone special amenajate, la parter și la etaj, în zona restaurantelor: Locul de Joacă Barbie, Bucătăria Barbie, Living Room-ul lui Barbie și Barbie Spa.

În perioada de desfășurare a evenimentului, Barbie a oferit celor mici experiențe de neuitat, făcându-i pe părinți să își aducă aproape zilnic prichindeii la Sun Plaza. La Locul de joacă Barbie au fost organizate peste 50 de activități variate prin care copiii și-au putut folosi imaginația (au făcut flori din hârtie, și-au realizat propriile accesorii și invitații la petreceri, au decorat casa Barbie). În Bucătăria Barbie cei mici au creat cele mai delicioase prăjituri și au decorat turtă dulce, biscuiți și deserturile preferate ale lui Barbie. În Living Room-ul lui Barbie, s-au auzit versurile multor cântece cunoscute ce au acompaniat copilăria multora dintre noi, copiii au cântat, au dansat, au participat la petreceri tematice și au intrat în atmosfera disco a anilor ’70. La Barbie Spa fetițele au fost machiate, li s-a făcut manichiura și au fost pictate pe față cu mult slipici și culori strălucitoare. Numărul participanților la ateliere a fost peste așteptări și mai ales, în weekend-uri, când numărul copiilor care au luat parte la activități a fost de peste 300 zilnic, pentru fiecare zonă special amenajată pentru ei. Cele mai iubite activități au fost cele organizate în atelierele din Living Room-ul lui Barbie și Bucătăria Barbie. Cele mai încărcate momente de emoție au fost cele date de prezența Prințesei Barbie: în fiecare weekend au fost oferite, gratuit, peste 500 de fotografii prichindeilor care au făcut poze cu Prințesa Barbie, rămânând astfel cu amintirea vie a păpușii copilăriei lor.

În cadrul evenimentului „Universul Barbie, un vis ce devine realitate!” a fost organizat un concurs pentru fetițe: „Și eu sunt o mică Barbie”. Părinții și-au putut înscrie fetițele în concurs până pe 13 septembrie la adresa concurs@sun-plaza.ro trimițând fotografii cu acestea îmbrăcate în Barbie. Cele 50 de câștigătoare au fost anunțate a doua zi, iar premiile au constat în costume, păpuși și rechizite marca Barbie. Nici băiețeii nu au fost neglijați organizându-se un concurs care să îi aibă în centrul atenției și pe ei: „Și eu sunt un mic Ken”. Cea mai simpatică fotografie cu un băiat “cool” cum este Ken a câștigat un echipament sportiv în valoare de 300 lei de la Hervis Sports, pentru un început frumos de școală.

„De regulă noi nu petrecem o zi întreagă în mall, în timpul liber, dar la invitaţia unor prieteni am venit pentru fetiţă să vedem atelierele Barbie şi alte evenimente de aici. Pot să vă spun că am avut o experienţă frumoasă la toate workshop-urile, la atelierele de bucătărie, la Barbie Spa, la atelierele de creaţie şi nu în ultimul rând, aici la karaoke şi dans. Venim de departe dar sperăm să revenim cât de curând aici. Felicitări partenerilor şi organizatorilor”, povesteşte mama unei fetiţe.

În premieră națională, în perioada 30 august – 21 septembrie 2014, visele au devenit realitate la Sun Plaza cu ajutorul păpușilor Barbie.

Pentru mai multe informații vizitați www.sun-plaza.ro și pagina oficială de Facebook Sun Plaza.

Bucuresti, 23.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *