Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Universal Channel Romania – Recomandari din programul lunii mai 2012

Seriale în premieră

Scandal – Sezonul 1
În premieră: în fiecare marţi de la 22:00, începând din 8 mai

După ce lucrează ca director de PR al Casei Albe, Olivia Pope (Kerry Washington) renunţă la această funcţie prestigioasă ca să îşi deschidă propria firmă, Olivia Pope and Associates. Adevărate legende în domeniul lor, Olivia şi echipa ei sunt aşi absoluţi în rezolvarea situaţiilor de criză şi au un singur ţel în viaţă: să protejeze imaginea publică a elitelor naţiunii. Însă deşi le place să îşi spună “gladiatorii cu cravată”, Oliva şi oamenii ei încep treptat să îşi arate “fisurile” din armură.

Fairly Legal – Sezonul 2
În premieră: în fiecare duminică de la 21:00, începând din 13 mai

Sarah Shahi revine în rolul mediatorului din San Francisco, Kate Reed, pentru al doilea sezon al acestui serial dramatic american de mare succes. Fiindcă firma de avocatură a regretatului ei tată are probleme financiare, Kate se confruntă cu noi provocări, dar îşi continuă evoluţia sub îndrumarea lui Lauren (Virginia Willams), şefa ei cea dură. Un nou recrut carismatic pe nume Ben (Ryan Johnson) se alătură echipei, aducând o notă proaspătă în dinamica acestei firme de familie, “Reed and Reed”.

Monk – Sezonul 5
De luni până vineri de la 20:00, începând de luni 7 mai

Dramă poliţistă premiată despre aventurile lui Adrian Monk (Tony Shalhoub), un fost detectiv mai bizar, care suferă de tulburări obsesiv-compulsive după ce soţia lui a fost ucisă. După moartea ei, Monk a făcut o cădere nervoasă şi, ca urmare, a fost concediat din poliţie. Acum îşi câştigă existenţa ca detectiv particular, căci atenţia lui aproape supranaturală pentru detalii şi memoria fotografică îl ajută să rezolve cazuri de crimă cărora poliţia nu le poate găsi soluţia.

Seriale în premieră care continuă

Castle – Sezonul 4
În premieră: în fiecare luni de la 22:00

După ce un ucigaş decide să îşi comită crimele inspirându-se din romanele lui Richard Castle (Nathan Fillion), Kate Beckett (Stana Katic), detectiv al Poliţiei din New York, îi cere ajutorul scriitorului pentru a rezolva acest caz. Dându-şi seama că Beckett ar fi eroina perfectă pentru următoarea lui serie de romane poliţiste, Castle începe să o însoţească în timp ce ea anchetează diverse cazuri de crimă, în New York City.

Seriale în primetime

Stargate SG-1
De luni până vineri de la 19:00, începând din 17 mai

Acest serial SF de succes este o cronică a aventurilor unei echipe militare secrete, SG-1, care explorează galaxia şi apără Pământul de ameninţările extraterestre. Prin Stargate, un dispozitiv extraterestru străvechi care poate conecta cele mai îndepărtate colţuri ale Căii Lactee de Galaxiile Pegasus şi Ori, echipa se poate deplasa deopotrivă în spaţiu şi în timp.

Filmele lunii mai: Zeiţe de la Hollywood

Luna aceasta, Universal Channel aduce un omagiu femeilor de la Hollywood. Prezentând nume de mare succes, cum ar fi Courtney Cox în 3000 Miles to Graceland şi Winona Ryder în S1M0NE, Universal aduce laolaltă câteva dintre cele mai îndrăgite frumuseţi de la Hollywood.

Liv Tyler
O noapte la McCool’s
Pe 11 mai, de la 21:00

O femeie seducătoare îşi împinge iubitul barman să comită mai multe crime, pentru a-i finanţa stilul de viaţă sofisticat. În rolul principal: Liv Tyler.

Meryl Streep
Râul ucigaş

Pe 10 mai, de la 22:00

Într-o vacanţă de rafting cu familia ei, Gail Hartman se întâlneşte cu alţi doi rafteri care, de fapt, sunt hoţi înarmaţi care fug din calea legii. În rolul principal: Meryl Streep.

Courtney Cox
3.000 de mile până la Graceland

Pe 17 mai, de la 22:00

O bandă de infractori experţi îşi propune să colaboreze pentru a se îmbogăţi la Convenţia Internaţională Elvis Presley 2011, din Las Vegas. În rolul principal: Courtney Cox.

Cameron Diaz
Duminică, pierzi sau câştigi

Pe 18 mai, de la 22:00

Un antrenor de fotbal îmbătrânit are probleme în viaţa profesională, dar şi în cea personală, în timp ce încearcă să îşi menţină echipa laolaltă. În rolul principal: Cameron Diaz.

Denise Richards
Cum să-ţi găseşti fericirea

Pe 19 mai, de la 22:00

O tânără idealistă de 25 de ani, absolventă premiată a şcolii de film, îşi găseşte de lucru doar ca editor la o companie de producţii pornografice. În rolul principal: Denise Richards.

Kim Basinger
Batman

Pe 24 mai, de la 22:00

Eroul cu mantie declară război pe cont propriu lumii criminale subterane din oraşul Gotham, începând cu dementul Joker. În rolul principal: Kim Basinger.

Winona Ryder
S1M0NE

Pe 25 mai, de la 22:00

Un producător de film o înlocuieşte pe vedeta noului său film cu o actriţă creată digital, care în scurt timp face senzaţie la nivel mondial. În rolul principal: Winona Ryder.

Natasha Hentsridge
Cât îmi dai ca sa te împuşc?

Pe 26 mai, de la 22:00

Un dentist descoperă că noul lui vecin este un asasin plătit. Soţia lui îl convinge să-l anunte pe şeful mafiot care vroia sa-l lichideze pe asasin. În rolul principal: Natasha Hentsridge.

Bucuresti, 04.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *