free download 78 travel guides written by experts

Universal Channel – Recomandari din programul lunii septembrie

Universal Channel vă prezintă cele mai grozave seriale din SUA şi din întreaga lume:

Seriale în premieră

CSI Miami – Sezonul 2
Câte două episoade în fiecare vineri, de la 22:00
Din 3 septembrie

Locotenentul Horatio Caine (David Caruso), fost detectiv al Departamentului Omucideri, conduce un grup de investigatori care rezolvă cazuri de crimă în zona umedă şi tropicală din jurul oraşului Miami, în Florida. Alături de el lucrează Calleigh Duquesne (Emily Procter), Eric Delko (Adam Rodriguez) şi medicul legist Alexx Woods (Khandi Alexander), care nu acceptă niciodată jumătăţi de măsură. Echipa lui Caine soseşte la locul crimelor comise în Miami, rezolvând fiecare caz, ajutată de cele mai recente tehnologii, dar şi de priceperea detectivilor săi.

Dexter – Sezonul 4
În fiecare luni, de la 22:00
Din 6 septembrie

Michael C Hall joacă în acest serial premiat rolul lui Dexter Morgan, expert în cadrul Poliţiei din Miami, care ajută Brigada de Omucideri să rezolve diverse cazuri de crimă. Dar Dexter duce o viaţă dublă, căci e şi un criminal în serie şi îşi petrece timpul liber vânându-i pe “băieţii răi” care scapă din mâinile poliţiei. În sezonul al 4-lea, Dexter pare să îşi vadă visul împlinit. Are o familie şi o slujbă stabilă, dar nopţile în care nu doarme încep să se facă simţite. Cum criminalul Trinity e încă în libertate, cât va mai reuşi oare Dexter să îşi menţină această “faţadă”?

Californication – Sezonul 3
În fiecare luni, de la 23:00
Din 6 septembrie

David Duchovny este Hank Moody, un scriitor aproape paralizat de spaima de eşec, după ce primul lui roman s-a bucurat de un succes nebun. Cum Karen e la New York, Becca pune la îndoială autoritatea lui Hank mai mult ca oricând, iar relaţia lor devine tot mai tensionată, pe zi ce trece. Din fericire, Hank îşi găseşte de lucru la universitatea locală, unde începe să predea un curs de literatură. Ar putea oare această carieră academică să însemne un nou început în viaţa lui ? Sau Hank va ceda şi îşi va relua vechile obiceiuri?

Poarta Stelară, Univers – Sezonul 1
Câte două episoade în fiecare duminică, de la 22:00
Din 5 septembrie

Robert Carlyle joacă rolul Dr Nicholas Rush în acest spectaculos serial SF, semnat de aceeaşi echipă care a creat şi Poarta Stelară, Atlantis. Poarta Stelară, Univers urmăreşte o echipă de exploratory aflaţi la bordul unei nave spaţiale vechi, cu numele ‘Destiny’, care tocmai investiga al nouălea simbol al Porţii Stelare. Incapabil să mai controleze sistemele de navigare ale lui “Destiny”, echipajul trebuie să ducă mai întâi la bun sfârşit misiunea iniţială a navei concepute de civilizaţii străvechi, cu secole în urmă. Oamenii călătoresc astfel prin Univers, vizitând diverse alte civilizaţii şi întâlnind mereu prieteni noi şi duşmani periculoşi…

Walker, poliţist texan – Sezonul 1
De luni până vineri, de la 19:00, începând din 6 septembrie

Chuck Norris joacă rolul lui Cordell Walker, un poliţist texan de modă veche, om de acţiune care se bizuie pe instinctele lui şi loviturile necruţătoare de picior pentru a-i aduce pe “băieţii răi” în faţa Justiţiei. Lucrând alături de Walker, “bobocul” Jimmy (Clarence Gilyard Jr) face parte din noua şcoală de poliţişti, pentru care tehnologia şi ştiinţa au înlocuit de mult tehnicile tradiţionale de aplicare a legii în Vestul Sălbatic. Deşi stilurile lor sunt diferite, cei doi formează împreună o echipă imbatabilă în lupta contra criminalităţii.

Diplomatul
Marţi 28 septembrie, de la 22:00

Dougray Scott joacă rolul diplomatului britanic Ian Porter în acest thriller de spionaj internaţional. Prins între traficanţii ruşi de arme şi lumea secretă din MI6, Porter primeşte o ofertă neaşteptată de scăpare din Sydney, prin Programul de Protecţie a Martorilor. Însă în timp ce, alături de soţia lui înstrăinată, Porter se luptă să se adapteze la noua lui viaţă, el descoperă un complot terifiant şi trebuie să decidă rapid de ce parte este, înainte să fie deja prea târziu!

Seriale care revin

Monk – Sezonul 3
De luni până vineri, de la 21:00
De luni 6 septembrie până luni 27 septembrie.

Acest serial poliţist dramatic, care a primit mai multe premii, urmăreşte încercările prin care trece un fost detectiv de poliţie, Adrian Monk (Tony Shalhoub), suferind de o tulburare obsesiv-compulsivă după ce soţia lui a fost ucisă. Obligat să se retragă din poliţie pe motive psihiatrice, Monk îşi câştigă existenţa lucrând ca detectiv particular, iar incredibila lui atenţie pentru detalii şi memoria fotografică îi permit să rezolve cazuri de crimă cărora poliţia nu le poate da de cap.

Filme în premieră în luna septembrie

Furt de identitate
Sâmbătă 4 septembrie, de la 22:00

Povestea adevărată a lui Michelle Brown, femeia a cărei identitate a fost furată din ianuarie 1998 până în iulie 1999. După ce completează un formular şi îl înmânează unei recepţioniste, ea începe să primească facturi uriaşe pentru diverse servicii şi produse pe care nu le cumpărase. În scurtă vreme, devine evident că o altă persoană i-a furat identitatea, iar Michelle se hotărăşte să afle adevărul. Problemele ei se înrăutăţesc după ce pe numele ei se emite un mandat de arestare, iar femeia descoperă că a fost pe nedrept acuzată de trafic de droguri.

Văduva fatală
Sâmbătă 11 septembrie, de la 22:00

O tânără asistentă dintr-un ospiciu (Natasha Henstridge) este angajată de un bărbat bogat (James Brolin) să aibă grijă de soţia lui bolnavă, care în cele din urmă moare. Asistenta medicală devine noua soţie a văduvului, însă acesta moare şi el, lăsându-i proaspetei mirese uriaşa lui avere. Fiica lui este convinsă că mama ei vitregă, în goana după avere, nu s-ar fi dat în lături nici măcar de la crimă.

El Dorado: Templul Soarelui and El Dorado: Oraşul aurului
Sâmbătă 18 septembrie, de la 22:00
Sâmbătă 25 septembrie, de la 22:00

După ce prietenul lui moare într-o explozie, Jack Wilder (Shane West) porneşte într-o expediţie pentru a găsi “Calendarul de Aur”, care la rândul său îl conduce într-o călătorie plină de acţiune şi aventură, în încercarea de a găsi El Dorado, celebrul Oraş al Aurului din America de Sud.

Bucuresti, 13.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *