free download 78 travel guides written by experts

Universal Channel – Recomandari din programul lunii noiembrie

Universal Channel vă prezintă cele mai grozave seriale din SUA şi din întreaga lume:

Seriale în premieră care continuă


Hawaii 5.0
– sezonul 1
Premieră: În fiecare luni, de la 22:00, până pe 21 noiembrie

Alex O’Loughlin şi Grace Park joacă rolurile principale într-o nouă variantă a acestui serial cult. După ce tatăl detectivului Steve McGarrett e ucis, acesta decide să se reîntoarcă acasă, în Honolulu, pentru a-l prinde pe ucigaş. Guvernatorul Jameson îi oferă şansa de a conduce o nouă echipă de elită şi îi repartizează un nou partener, pe detectivul Danny Williams. McGarrett completează echipa cu un prieten din liceu, Chin Ho Kelly, şi cu verişoara lui Chin, o poliţistă începătoare, pe nume Kono. Echipa joacă după propriile reguli, făcând tot ce trebuie pentru a rezolva cazurile de crimă care apar.

O familie de poliţişti – sezonul 1

Premieră: Două episoade în fiecare duminică, de la 19:00

Un serial poliţist cu Tom Selleck în rolul unui comisar de poliţie rămas văduv şi avându-i pe cei trei copii ai săi ca subalterni, membri devotaţi ai trupelor de poliţie din New York: Danny (Donnie Walhberg) e un tip practic şi hotărât; Erin (Bridget Moynahan) e avocat, iar Jamie (Will Estes) – poliţist începător. Deşi familia Reagan e strâns unită, fiecare dintre membrii ei are alte idei referitoare la cum se poate face dreptate. Totuşi, un lucru au cu toţii în comun: nu se dau în lături de la nimic în slujba dreptăţii. Pentru ei, ocupaţia lor înseamnă ceva mai mult decât o simplă slujbă, căci a devenit o adevărată afacere de familie.

Seriale care revin

CSI Miami – sezonul 1
Începând din 14 noiembrie, de luni până vineri, de la 21:00

Locotenentul Horatio Caine (David Caruso), fost detectiv al Departamentului Omucideri, conduce un grup de investigatori care rezolvă cazuri de crimă în zona umedă şi tropicală din jurul oraşului Miami, în Florida. Alături de el lucrează Calleigh Duquesne (Emily Procter), Eric Delko (Adam Rodriguez) şi medicul legist Alexx Woods (Khandi Alexander), care nu acceptă niciodată jumătăţi de măsură. Echipa lui Caine soseşte la locul crimelor comise în Miami, rezolvând fiecare caz ajutată de cele mai recente tehnologii, dar şi de priceperea detectivilor săi.

Filme în premieră

Minciuni adevărate
Premieră: 10 noiembrie, de la 22:00

Un agent secret profită de resursele sale din lumea spionajului ca să încerce să afle cu cine are soţia lui o aventură. În rolurile principale: Arnold Schwarzenegger şi Jamie Lee Curtis.

Căutare disperată
Premieră: 17 noiembrie, de la 22:00

Un medic e atras în lumea spionajului, drogurilor şi crimei când soţia lui dispare din camera lor de hotel, din Paris. În rolul principale: Harrison Ford şi Emmanuelle Seigner.

SIM0NE
Premieră: 24 noiembrie, de la 22:00

Un producător de film o înlocuieşte pe vedeta noului său film cu o actriţă creată digital, care în scurt timp face senzaţie la nivel mondial. În rolurile principale: Al Pacino şi Catherine Keener.

Weekend Clint Eastwood

Între 3 şi 6 noiembrie avem Weekend Clint Eastwood pe Universal Channel, cu filme ale celebrului superstar difuzate de la ora 22:00, în fiecare seară. În ‘Nelegiuitul Josey Wales’ pe data de 3 noiembrie, un fermier din Missouri vrea să se răzbune pe soldaţii unionişti care i-au ucis familia. Ceva mai târziu, în aceeaşi seară, ‘Călăreţul palid’ spune povestea unui miner sărman, ale cărui pământuri sunt ameninţate de o companie minieră lacomă. În ‘Crima perfectă’, pe data de 4 noiembrie, un jurnalist cu experienţă luptă să salveze un deţinut care urmează să fie executat, iar în ‘Legătură de sânge’ un agent veteran FBI pleacă în misiune, ca să îl găsească pe ucigaşul donatorului a cărui inimă i-a fost transplantată. Weekend-ul se încheie cu ‘Seniorii spaţiului’, un film cu Clint Eastwood în rolul unui inginer pensionat care recrutează o echipă de veterani de încredere pentru o călătorie în spaţiul cosmic, de unde vor recupera un satelit cu probleme. Vor reuşi aceşti astronauţi încercaţi să îşi ducă misiunea la bun sfârşit?

Bucuresti, 10.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *