free download 78 travel guides written by experts

Universal Channel – Recomandari din programul lunii martie

Universal Channel vă prezintă cele mai grozave seriale din SUA şi din întreaga lume:

Seriale în premieră

Las Vegas – Sezonul 1
Premieră: Începând din 1 Martie,
de luni până vineri, de la 19:00

Un serial cu stil, cu James Caan în rolul lui Ed Deline, şeful pazei unuia dintre cele mai mari cazinouri şi hoteluri din Las Vegas, fost director de contraspionaj pentru CIA. Împreună cu protejatul lui, Danny (Josh Duhamel), el se confruntă cu tot felul de probleme, de la trişori la masa de joc şi ghinioane costisitoare până la cazinouri rivale care le fură clienţii cu mulţi bani. Alături de Danny apar Mary, o veche prietenă a lui; Mike, valetul atotştiutor; Nessa, frumoasa şefă a angajaţilor de la mesele de joc; şi Samantha, o fostă rivală.

Seriale în premieră care continuă

Castle – Sezonul 3
Premieră: În fiecare luni, de la 21:00

Al treilea sezon al acestui serial poliţist conţine mai multe cazuri noi ca oricând, căci scriitorul Richard Castle (Nathan Fillion) continuă să colaboreze cu detectivul Kate Beckett (Stana Katic) de la Poliţia din New York. Când relaţia lor devine complicată, Castle face eforturi să îndrepte lucrurile şi în acelaşi timp să scrie un nou bestseller. Alături de detectivii Javier Esposito (Jon Huertas) şi Kevin Ryan (Seamus Dever), Beckett şi Castle trebuie să îşi lase diferendele deoparte, pentru a investiga diverse cazuri misterioase de crimă comise în New York City.

Psych – Sezonul 3
Premieră: În fiecare luni, de la 22:00

James Roday joacă rolul lui Shawn Spencer, un consultant al poliţiei cu un simţ de observaţie atât de uimitor, încât poliţiştii au ajuns să creadă că ar avea capacităţi paranormale. Alături de Gus (Dulé Hill), cel care îi stă mereu alături, deşi fără prea multă tragere de inimă, Shawn îşi foloseşte personalitatea charismatică şi simţul observaţiei – şlefuit sub îndrumarea tatălui său, fost ofiţer de poliţie – pentru a-şi deschide propria firmă de detectivi particulari, oferindu-şi serviciile pentru a rezolva cazuri cărora poliţia nu reuşeşte să le dea de cap.

Filme în premieră în luna martie

O noapte la McCool’s
Premieră: Pe 3 martie, de la 21:00

O femeie seducătoare îşi împinge iubitul barman să comită mai multe crime, pentru a-I finanţa stilul de viaţă sofisticat.

Pasărea pe sârmă
Premieră: Pe 10 martie, de la 21:00

Un informator FBI îşi ascunde identitatea timp de 15 ani, dar când duşmanii află că e încă în viaţă, este nevoit să ceară ajutorul unei foste iubite.

Ace Ventura, detectivu’ lu’ peşte
Premieră: Pe 17 martie, de la 21:00

Un investigator cu totul neobişnuit este chemat să găsească mascota unei echipe de fotbal american, care a fost dată dispărută.

Farsă sinistră
Premieră: Pe 24 martie, de la 21:00

Un grup de prieteni şomeri fac echipă cu un proxenet local pentru a jefui un magazin de amanet când proprietarul e plecat din oraş, dar apar probleme.

Crudul adevăr
Premieră: Pe 12 martie, de la 21:00

Un avocat apără o tânără Amish necăsătorită, în vârstă de 18 ani, care e acuzată că şi-ar fi ucis bebeluşul.

Cum să-ţi găseşti fericirea
Premieră: Pe 26 martie, de la 21:00

O tânără idealistă de 25 de ani, absolventă premiată a şcolii de film, îşi găseşte de lucru doar ca editor la o companie de producţii pornografice.

Bucuresti, 11.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *