free download 78 travel guides written by experts

Universal Channel – Recomandari din programul lunii decembrie

Universal Channel vă prezintă cele mai grozave seriale din SUA şi din întreaga lume:

Seriale în premieră care continuă

Hawaii 5.0 – sezonul 1
Premieră: În fiecare luni de la 22:00, până pe 12 decembrie

Alex O’Loughlin şi Grace Park joacă rolurile principale într-o nouă variantă a acestui serial cult. După ce tatăl detectivului Steve McGarrett e ucis, acesta decide să se reîntoarcă acasă, în Honolulu, pentru a-l prinde pe ucigaş. Guvernatorul Jameson îi oferă şansa de a conduce o nouă echipă de elită şi îi repartizează un nou partener, pe detectivul Danny Williams. McGarrett completează echipa cu un prieten din liceu, Chin Ho Kelly, şi cu verişoara lui Chin, o poliţistă începătoare, pe nume Kono. Echipa joacă după propriile reguli, făcând tot ce trebuie pentru a rezolva cazurile de crimă care apar.

Weekend-uri Box Set

În decembrie, UNIVERSAL vă prezintă “Weekend-urile Box Set”, oferindu-vă şansa de a urmări episoade non-stop din serialele voastre preferate, stând instalaţi conforabil acasă. Serialele poliţiste devin centrul atenţiei, cu titluri precum Castle, Las Vegas şi CSI: Miami, fiecare preluând câte un weekend întreg.

Castle – Sezonul 3
Pe 3 şi 4 decembrie, de la 09:00 la 20:00

După ce un criminal în serie copiază intriga romanelor poliţiste ale lui Richard ‘Rick’ Castle, acest scriitor de succes este chemat să colaboreze cu o echipă de anchetatori ai Poliţiei din New York. Genul de bărbat cu interese şi activităţi tipic masculine, Richard ajunge să se bucure de popularitate în rândul băieţilor din echipă, însă în scurt timp răneşte sensibilităţile şefului echipei, detectivul Kate Beckett.

Las Vegas – Sezonul 1
Pe 10 şi 11 decembrie, de la 09:00 la 20:00

James Caan joacă rolul lui Ed Deline, şeful echipei de pază de la unul dintre cele mai mari cazinouri şi hoteluri din Las Vegas. Având alături de el o echipă de profesionişti, Deline se confruntă cu tot felul de probleme, de la trişorii aşezaţi la mesele de joc până la conducerea dubioasă a restaurantului.

CSI: Miami – Sezonul 4
Pe 17 şi 18 decembrie, de la 09:00 la 20:00

Un serial poliţist dinamic, derulat pe fundalul luxuriant şi în ritmurile vibrante ale celei mai sudice metropole a Statelor Unite, CSI: Miami urmăreşte o echipă de anchetatori condusă de locotenentul Horatio Caine (David Carouso), care apelează la cele mai recente tehnologii pentru a rezolva diverse cazuri de crimă.

Filme în premieră

Operaţiunea
Premiera: Pe 1 decembrie, de la 22:00

Un pilot al SUA fură două rachete nucleare. Co-pilotul lui şi un brigadier îl urmăresc într-un joc "de-a şoarecele şi pisica", cu o miză foarte mare. În rolurile principale: John Travolta.

X-Men
Premiera: Pe 8 decembrie, de la 22:00

Doi mutanţi caută adăpost într-o academie particulară, unde echipa de supereroi locală trebuie să înfrunte o organizaţie teroristă cu puteri similare. În rolurile principale: Hugh Jackman.

Amos şi Andrew
Premiera: Pe 15 decembrie, de la 22:00

Un scriitor de succes, de culoare, este confundat cu un hoţ. Şeful poliţiei pune la cale un plan neobişnuit pentru a corecta greşeala. În rolurile principale: Samuel L Jackson.

Doctor Dolittle
Premiera: Pe 22 decembrie, de la 22:00

Un medic descoperă că poate înţelege limbajul animalelor, iar după ce şi acestea îi află secretul, îl asaltează ca să îi ceară sfaturi. În rolurile principale: Eddie Murphy.

Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit
Premiera: Pe 23 decembrie, de la 22:00

După un divorţ dureros, un tată se deghizează în femeie şi devine bona copiilor lui, ca să poată petrece mai mult timp cu micuţii rămaşi cu mama lor. În rolurile principale: Robin Williams.

Bucuresti, 07.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *