metalshow

Universal Channel – Recomandari din programul lunii aprilie

Universal Channel vă prezintă cele mai grozave seriale din SUA şi din întreaga lume:

Seriale în premieră

Aproape legal – Sezonul 1
Premieră: din 10 aprilie în fiecare duminică, de la 22:00

O avocată de succes face o schimbare dramatică în viaţa ei, în aceast serial american plin de spirit, având-o pe Sarah Shahi în rolul principal. Când Kate Reed îşi dă seama că are probleme etice grave în legătură cu slujba ei importantă de la firma de avocatură a răposatului ei tată, decide să devină în schimb mediator. Ea descoperă însă în scurt timp că noul ei rol nu e nici pe departe aşa de simplu, căci îi oferă şi el dileme din belşug. Un nou serial ce nu trebuie ratat! În distribuţie: Virginia Williams în rolul lui Lauren, noua şefă alui Kate, şi Michael Trucco în rolul lui Justin, fostul ei soţ.

Seriale în premieră care continuă

Las Vegas – Sezonul 2
Premieră: De luni până vineri, de la 19:00

Un serial cu stil, cu James Caan în rolul lui Ed Deline, şeful pazei unuia dintre cele mai mari cazinouri şi hoteluri din Las Vegas, fost director de contraspionaj pentru CIA. Împreună cu protejatul lui, Danny (Josh Duhamel), el se confruntă cu tot felul de probleme, de la trişori la masa de joc şi ghinioane costisitoare până la cazinouri rivale care le fură clienţii cu mulţi bani. Alături de Danny apar Mary, o veche prietenă a lui; Mike, valetul atotştiutor; Nessa, frumoasa şefă a angajaţilor de la mesele de joc; şi Samantha, o fostă rivală.

Castle – Sezonul 3
Premieră: În fiecare luni, de la 21:00

Al treilea sezon al acestui serial poliţist conţine mai multe cazuri noi ca oricând, căci scriitorul Richard Castle (Nathan Fillion) continuă să colaboreze cu detectivul Kate Beckett (Stana Katic) de la Poliţia din New York. Când relaţia lor devine complicată, Castle face eforturi să îndrepte lucrurile şi în acelaşi timp să scrie un nou bestseller. Alături de detectivii Javier Esposito (Jon Huertas) şi Kevin Ryan (Seamus Dever), Beckett şi Castle trebuie să îşi lase diferendele deoparte, pentru a investiga diverse cazuri misterioase de crimă comise în New York City.

Psych – Sezonul 3
Premieră: În fiecare luni, de la 22:00

James Roday joacă rolul lui Shawn Spencer, un consultant al poliţiei cu un simţ de observaţie atât de uimitor, încât poliţiştii au ajuns să creadă că ar avea capacităţi paranormale. Alături de Gus (Dulé Hill), cel care îi stă mereu alături, deşi fără prea multă tragere de inimă, Shawn îşi foloseşte personalitatea charismatică şi simţul observaţiei – şlefuit sub îndrumarea tatălui său, fost ofiţer de poliţie – pentru a-şi deschide propria firmă de detectivi particulari, oferindu-şi serviciile pentru a rezolva cazuri cărora poliţia nu reuşeşte să le dea de cap.

Filme în premieră în aprilie

Vulturii legii
Premieră: pe 7 aprilie, de la 21:00
Procurorul districtual Tom Logan viza un post mai înalt înainte să aibă de-a face cu avocata apărării, Laura, şi clienta ei imprevizibilă, Chelsea.

Femeia ideală
Premieră: pe 14 aprilie, de la 21:00
Doi adolescenţi deloc populari îşi creează femeia visurilor, cu ajutorul computerului. Comedie fantastică, cu Anthony Michael Hall şi Kelly LeBrock.

Dragostea unui preşedinte american

Premieră: pe 28 aprilie, de la 21:00
Un preşedinte al SUA văduv, care se apropie de finalul primului mandat, se îndrăgosteşte nebuneşte de o activistă ecologistă.

Efectul Delphi
Premieră: pe 16 aprilie, de la 21:00
Un fost spion e atras din nou în lumea tenebroasă a spionajului internaţional când fostul lui partener reapare, fugind de nişte asasini necruţători.

Filme de Paşte

Avem o după-amiază întreagă de filme de familie excelente, pregătite pentru Duminica Paştelui, pe 25 Aprilie, de la 12:35.

Oraşul infernului

Vulcanologul Harry crede că oraşul Dante’s Peak e clădit pe un munte care e pe cale să sară în aer. Îl vor asculta oare locuitorii oraşului?

Urmat de

Jocul aparenţelor
O artistă în devenire e în pericol de moarte după ce acceptă să aibă grijă timp de o lună de casa de la ţară a unui colecţionar de numismatică.

Urmat de

Numai tată să nu fii!
Steve Martin este cap de familie în această comedie despre greutăţile vieţii de părinte. Din distribuţie mai fac parte Rick Moranis şi Keanu Reeves.

Filme de duminică după-amiază

Marea morţii
Premieră: pe 3 aprilie, de la 16:10
O boală mortală se răspândeşte prin sistemul de apă curentă. Doi experţi vor să arate că are legătură cu o platformă petrolieră din Marea Nordului.

Abis periculos

Premieră: pe 10 aprilie, de la 16:10
Un geolog descoperă că mai multe tuneluri miniere, prost construite, riscă să se prăbuşească rapid. Va reuşi să îi convingă pe localnici de pericol?

În întuneric

Premieră: pe 17 aprilie, de la 15:40
O pană gravă de curent aruncă Berlinul într-o agitaţie mortală. Va reuşi inginerul Anja Radtke să găsească rezolvarea problemei?

Factorul 8
Premieră: pe 24 aprilie, de la 16:10
Singurul medic de la bordul cursei Air German încearcă să controleze virusul ucigaş când mai mulţi pasageri prezintă brusc simptome grave de gripă.

Bucuresti, 14.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *