free download 78 travel guides written by experts

United l-a adus in Romania pe Bryan Berg, multiplul campionul Guinness World Records

United, lider in marketingul pentru centre comerciale, a adus in premiera in Romania un eveniment unic pentru un centru comercial: constructia celor mai mari cladiri din carti de joc, realizate de multiplul campionul Guinness World Records, Bryan Berg.

Evenimentul, in care Bryan Berg este cap de afis, a reprezentat solutia pe care United a oferit-o centrului comercial Plaza Romania, pentru a marca intr-un mod sugestiv si inedit startul lucrarilor de renovare si modernizare ale centrului comercial. United a avut atat initiativa conceptului proiectului, cat si rol de producator general.

Dan Cirstea, managing partner United, declara: „Intotdeauna oferim clientilor nostri solutii care raspund celor mai presante probleme pentru marketing-ul unui centru comercial. In cazul Plaza, provocarea a fost sa generam o campanie care sa marcheze un moment crucial din viata unui mall – Renovarea. Orice mall din lume face o renovare dupa 10 sau 15 ani de functionare, iar Plaza a dorit sa faca cunoscut acest moment intr-un mod cu adevarat neconventional si memorabil. Proiectul celei mai mari constructii din carti de joc din Romania a atras o enorma atentie din partea bucurestenilor, a presei si a intregii comunitati de retail. Parteneriatul nostru pe acest proiect cu Plaza Romania a fost excelent si le multumim pentru aceasta.”

Evenimentul are loc in perioada 05 – 24 mai 2014, in incinta Plaza Romania, intr-un spatiu special amenajat, unde artistul Bryan Berg a construit, in 7 zile, 3 cladiri simbolice ale Bucurestiului doar din carti de joc: Ateneul Roman, Palatul Parlamentului si Plaza Romania. La constructie nu s-a folosit nici lipici, nici clei sau banda adeziva – numai carti de joc. Pe data de 5 mai Bryan Berg, singurul constructor profesionist de cladiri din carti de joc din lume si multiplu campion Guinness World Records, a pus prima carte la temelia constructilor, urmand ca in sapte zile sa foloseasca 1200 de pachete de carti de joc, mai exact, 64.000 de carti de joc pentru finalizarea celor 3 cladiri.

Bryan Berg este de profesie arhitect si detine o diploma de Master in Design de la Universitatea Harvard. Prima data a intrat in Cartea Recordurilor in 1992, pentru cea mai inalta cladire din carti de joc, record pe care si l-a autodepasit in 2004, realizand o constructie de 12 ori mai inalta. Cea mai mare constructie a sa masoara 7,85 metri si a consumat 215.000 carti de joc, respectiv 4.000 de pachete de carti de joc.

Tehnica lui Bryan Berg este inspirata din structura fagurilor albinelor si ale celulelor plantelor, a caror forma se observa bine doar la microscop. Cladirile sale au fost testate in laboratoare de rezistenta materialelor si s-a constatat ca pot sustine sarcini de pana la 3,2 tone pe metru patrat, echivalentul a cate doua autoturisme pe fiecare metru patrat!

Cele 3 constructii din carti de joc pot fi admirate in incinta Plaza Romania pana pe 28 mai, data la care acestea vor fi demolate, drept dovada a faptului ca Bryan Berg nu a folosit lipici, clei sau orice alt sistem de prindere a cartilor intre ele.

Bucuresti, 26.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *