free download 78 travel guides written by experts

United gestioneaza comunicarea pentru P3 in Romania

UnitedUnited, agenție full-service de marketing, prezentă pe piață de 15 ani, gestionează contul de relații publice și comunicare pe România al P3 Logistic Parks, unul dintre cei mai importanți investitori, dezvoltatori și manageri de proprietăți europene de logistică, cu un portofoliu impresionant de active totalizând 3 milioane de m2 în nouă țări și terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea a peste 1,3 milioane de m2 de noi spații.

P3 este în plin proces de extindere în România. În prezent, deține parcul P3 Bucharest, situat la intrarea în București, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, care cuprinde 215.000 m2 de spații pentru depozitare ocupate în totalitate și 40 de hectare de teren ce permit dezvoltarea a peste 160.000 m2 de spații suplimentare.

Începând din luna octombrie 2015, în cadrul acestui parteneriat, United va construi strategia anuală de comunicare a P3 în România, o piață cheie pentru companie. United va oferi servicii de PR online și offline: consultanță, relații cu presa națională și locală, management reputațional, comunicare corporate și comunicare de criză.

Divizia de PR a agenției United își propune să crească notorietatea companiei în România și să întărească poziția de lider pe segmentul său, prin expunerea în media, în cadrul unor campanii de relații publice integrate. United va completa și sprijini strategia de marketing deja existentă a companiei, pentru a contribui la creșterea sa în România.

P3 LogisticPeter Bečár, Managing Director P3 pe Europa Centrală și de Est și al P3 România, declară: „Romania este o piață importantă pentru noi, una cu potențial puternic de creștere și dezvoltare. Achiziția celui mai mare parc logistic din țară, P3 Bucharest, la începutul anului 2015 și planurile noastre de dezvoltare demonstrează implicarea noastră. Am ales să lucrăm cu United datorită expertizei sale în media și faptului că înțelege și cunoaște în profunzime piața de real estate. Suntem nerăbdători să lucrăm cu echipa United și să experimentăm felul în care își vor folosi creativitatea pentru a sublinia pasiunea noastră pentru depozite”.

Dan Cîrstea, Managing Partner United, declară: „United este prima agenţie de marketing din România cu o divizie specializată în marketingul pentru real-estate. Pentru noi, este o onoare şi o provocare să lucrăm pentru P3, unul dintre liderii europeni ai segmentului de dezvoltare şi management al spaţiilor logistice. Cum infrastructura şi logistica sunt priorităţi mari ale dezvoltării economice în România, ne dorim ca, alături de echipa P3, de partenerii noştri din presa de specialitate şi de organizatorii de evenimente de business, să punem umărul la creşterea companiei şi să atragem noi clienți care vor să se extindă în România”.

Bucuresti, 04.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *