Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

United dezvolta campania de lansare pentru cea mai verde cladire de birouri din Bucuresti,

Floreasca Park

Portland Trust, un important dezvoltator imobiliar britanic, care a construit si inchiriat 260.00 mp de caldiri noi in Romania, a desemnat United, lider in proiecte de marketing pentru industria de real estate si centre comerciale, in calitate de agentie de marketing pentru proiectul Floreasca Park.

United va realiza pentru Portland Trust campania de lansare a Floreasca Park, cea mai verde cladire de birouri din Bucuresti. Cu o abordare integrata de marketing, United va concentra campania spre crearea notorietatii in piata si spre atragerea de noi chiriasi. United va creste atat gradul de recunoastere a brandului, cat si expunerea sa in Bucuresti, printr-o campanie de marketing integrata, care include PR, organizare de evenimente si advertising.

Legat de serviciile de PR, United a construit o strategie de comunicare care acorda o importanta majora presei de business si presei specializate pe industria imobiliara. Strategia consta in tactici specifice, cum ar fi conferinte de presa, interviuri speciale si comunicate de presa, dar si programe dedicate si speciale pentru jurnalisti. O prima conferinta de presa a fost organizata pe 30 mai, unde jurnalistii au fost invitati pe santierul Floreasca Park pentru prezentarea tehnologiilor utilizate in constructia celei mai verzi cladiri de birouri din Bucuresti.

United a creat o campanie de advertising complexa si continua pentru Floreasca Park, care se desfasoara in print si in online. Pornind de la obiectivele strategiei, campania de advertising va sublinia tehnologiile ecologice si inovative ale cladirii, dar si beneficiile pe care le ofera chiriasilor. Agentia a creat o serie de ad-uri de presa si bannere on-line, care marcheaza momente specifice ale procesului de dezvoltare pana in momentul deschiderii oficiale a cladirii de birouri.

De asemenea, o parte importanta a campaniei de marketing o reprezinta evenimentele speciale. United va organiza evenimente strategice, cum ar fi Green Round Table Discussion, pentru a aduce in atenta pietei beneficiile cladirilor verzi, beneficiile pe care acestea le pot oferi comunitatii, planetei si profitului. Pentru deschiderea oficiala, stabilita pentru luna noiembrie 2013, United va organiza proiectul oficial de lansare a cladirii Floreasca Park.­

“Contrar unei prime impresii, domeniul cladirilor verzi are un grad scazut de awarness pe piata romaneasca. Provocarea noastra a fost sa aducem in atentia mass-mediei subiectul constructiilor verzi, dar și Floresaca Park, cea mai verde cladire de birouri din Bucuresti. Am ales sa utilizam un mix intre publicitate si PR pentru a targeta publicurile tinta, potentiali chiriasi, mass-media si autoritati. Astfel, misiunea noastra strategica pentru proiect este atat de a educa piata, dar si de a promova tehnologiile ecologice, de a crea notorietate pentru proiect si de a genera leaduri de vanzari pentru client.

Ca partener de marketing al Portland Trust inca din 2011, suntem bucurosi sa vedem ca acest dezvoltator tinteste Excelenta, atat in ceea ce priveste dezvoltarea imobiliara, cat si in ceea ce priveste brandingul si marketingul.", afirma Dan Cirstea, Managing Partner United.

"Avem o colaborare extraordinar de buna cu United. Imi place echipa United, este o echipa cu idei fresh, atenta la nevoile clientului, care intelege cu adevarat ceea ce acesta urmareste sa obtina prin proiectele de marketing. Rezultatul a fost intotdeauna excelent!", declara Florin Furdui, Country Manager Portland Trust despre colaborarea cu United.

"Cu noul proiect Floreasca Park eram in cautarea unei agentii care sa spuna lumii despre ceea ce facem. Am investit in inovatii fantastice si ne-am dorit ca acest lucru sa ajunga la presa, la chiriasi si la profesionistii din domeniul imobiliar. United a livrat exact ceea ce am vrut: eficienta si acoperire media de top." Robert Neale, CEO Portland Trust.

Despre United:
Infiintata in 2000, United este prima companie specializata in proiecte de marketing pentru industria de real estate si pentru centre comerciale din Romania. United este o agentie de marketing one-stop shop, care ofera excelenta clientilor sai prin branding, advertising, organizare de evenimente, media, PR si online, marketing sau event management. Portofoliu: Aedificia Carpati, Africa-Israel (AFI Palace Cotroceni), Avrig 35, Anchor (Bucuresti Mall, Plaza Romania), Bluehouse (Victoria Center), Cetelem, Cegis, CNIPMMR, Colliers, Cushman & Wakefield, Deuteria Cosmetics, Echo Investment (Korona), Egyptian Tourism Authority, Europolis, Fan Curier, Finexpert, Gedeon Richter, GlaxoSmithKline (Calmogen), Grupo Lar, GTC (Galleria Arad, Galleria Suceava, Galeria Buzau), Hercesa (Vivenda Apartments, Estellas, Cismigiu Hotel), Hoffmann la Roche (Corporate), Immofinanz (Maritimo Center), International House, Iris Titan Shopping Center, Jones Lang LaSalle, Konica Minolta, Marriott Bucharest, Medicover, Mivan (Liberty Center), National Authority for Scientific Research, Ozer, Romtelecom, Fundatia Sfanta Irina, Solproiect, Sonae Sierra (Arena Mall, River Plaza), The Money Channel, Unilever (Knorr, Algida) sau World Class.


Despre Portland Trust:
Portland Trust a fost infiintata în 1997 pentru a dezvolta proprietati institutionale si comerciale la cele mai inalte standarde in Europa Centrala. Portland Trust are birouri in Praga – Republica Ceha si Bucuresti – Romania. In Romania a existat un accent special pe dezvoltarea de cladiri de birouri de prima calitate si, de asemenea, a construit o proprietate industriala de mari dimensiuni. Portland Trust a finalizat peste 360.000 m2 de spatii inchiriabil de cladiri noi.

Portland Trust este dedicat unei politici de mediu clare si simple de utilizare a materialelor locale, naturale, acolo unde este posibil, proiectarea cladirilor intr-un mod fundamental eficient, folosind tehnologii eficiente si moderne si aderarea la directile locale si internationale pentru eficienta energetica. Scopul este de a realiza cladiri cu un design care se integreaza in mediul local si care minimizeaza impactul asupra mediului.

Bucuresti, 25.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *