free download 78 travel guides written by experts

Unican deschide primul showroom cu solutii integrate de amenajare

Unican, producător de mobilier personalizat, oferă prin showroom-ul lansat astăzi în zona Crângaşi soluţii integrate de amenajare a locuinţei – mobilă şi acessorii.

Prin deschiderea showroom-ului din Grant Shopping Center, Unican intră întro nouă etapă, oferind soluţii integrate de amenajare a locuinţei: pe lângă mobilierul personalizat, clienţii pot alege acum şi variante pentru tapet, perdele, draperii şi covoare.

Prin parteneriatul cu Electrocasnice SRL, distribuitor al produselor Hotpoint Ariston, sunt oferite şi variante de electrocasnice încorporate pentru bucătării, în cea mai diversificată gamă de pe piaţă.

Cu o investiţie de aproximativ 40.000 EURO, noul showroom acoperă prin modelele expuse funcţiile majore ale casei şi oferă o mare diversitate de preţuri. Spre exemplu, preţul unei bucătării începe de la 2.400 RON şi poate ajunge la 20.000 RON în funcţie de sistemele folosite.

“Ne diferenţiem de concurenţă prin faptul că oferim tot proiectul de amenajare şi ne bazăm pe relaţionarea cu clientul. Oferim soluţii complete de amenajare, de la furnizarea proiectului personalizat, realizat de arhitecţii noştri, la execuţia mobilierului, livrare, montaj, garanţie şi asistenţă post-vânzare. Pentru a oferi o libertate cât mai mare clienţilor, nu pornim de la modele pre-definite. Astfel, aceştia îşi pot crea ambientul exact aşa cum doresc. În plus, pot alege soluţiile de depozitare, culorile şi materialele. De aici şi gama diversificată de preţuri”, declară Mădălina Grigore Zamfir, Director General Unican.

Cele mai importante proiecte derulate în 2008 au vizat sectorul rezidenţial prin furnizarea mobilierului de bucătărie pentru trei complexe rezidenţiale aflate în zona Titan, dezvoltate de Adama. Unican s-a orientat şi spre realizarea mobilierului din zona de vânzare şi prezentare a produselor pentru o serie de reţele de hypermarketuri. Bucătăriile rămân principalele produse din portofoliul Unican, reprezentând peste 50% dintre comenzile primite în 2008.

Pentru 2009, Unican are ca obiectiv principal creşterea cu până la 10% a cifrei de afaceri şi continuarea parteneriatelor pe sectorul de rezidenţial şi hypermarketuri. De asemenea, este urmărită diversificarea ofertei prin repoziţionarea pe piaţa de profil cu soluţii complete de amenajare, dar şi extinderea spaţiului de producţie şi relocarea acestuia în funcţie de evoluţia pieţei.

“Nu putem face estimări pentru 2009 în acest moment. Vom furniza în continuare mobilier pentru partenerii tradiţionali. Vor exista în continuare şi clienţi care îşi vor schimba locuinţa, dar mai ales cei care în condiţiile de instabilitate ale pieţei imobiliare se vor orienta spre reamenajarea locuinţei, pentru obţinerea unui spaţiu de depozitare mai mare”, consideră Mădălina Grigore Zamfir, Director General Unican.

Din 2006 Unican a intrat într-un proces de retehnologizare. S-au făcut investiţii de aproximativ 300.000 EURO în utilaje performante pentru a creşte productivitatea: CNC, maşină aplicat cant ABS sau maşina de formatizat profile MDF, precum şi utilajul computerizat de formatizare în pachet. În plus, s-a achiziţionat un soft specializat de proiectare 3D, care controlează tot procesul, de la vânzare până la producţie.

Unican este o companie 100% românească specializată în producţia de mobilier. Compania înfiinţată în 1999 oferă soluţii complete de amenajare şi se bazează pe relaţionarea cu clientul pentru crearea interioarelor.

Bucuresti, 11.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *