free download 78 travel guides written by experts

Unforgettable Venice: DIESEL ajunge ȋn Piaţa San Marco pentru a sărbători Festivalul de Film de la Veneţia 2020

Pe 4 septembrie, DIESEL a găzduit evenimentul tematic “bancarella” ȋn Veneţia, Italia, ȋn Piaţa San Marco, pentru a celebra o nouă colecţie-capsulă – intitulată “Unforgettable Venice” – şi pentru a-i aduce un omagiu Festivalului de Film de la Veneţia 2020.

Evenimentul reprezintă un mare punct de cotitură ȋn ceea ce a fost un an atipic: Festivalul de Film de la Veneţia 2020 este printre primele evenimente globale ţinute ȋn Italia de când au fost ridicate restricţiile de carantină. Este o reuniune recunoscută la nivel global, ce reflectă ȋn cel mai bun şi luminos mod spiritul şi creativitatea italieneşti.

diesel unforgettable venice

Capsula “Unforgettable Venice” afişează grafice veneţiene recognoscibile – includ reprezentaţii ale leului ȋnaripat din San Marco, Piaţa San Marco şi Podul Rialto – aplicate pe piese DIESEL apparel şi pe accesorii. Colecţia include hanorace, tricouri şi şepci de baseball unisex. Toate au fost produse ȋn cantitate limitată.

Ȋn plus, va fi disponibilă şi o mască pentru a susţine iniţiativele sociale puse ȋn practică de Fundaţia OTB pentru a ajuta familiile impactate de criza pandemiei din Italia.

http://www.diesel.com/unforgettablevenice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *