Shadow

Unde se confesează criminalii? Numai la CBS REALITY

CBS REALITY aduce telespectatorilor în luna februarie două seriale fascinante, pline de suspans.

Confesiunile unui criminal
Confesiunile unui criminal

Confesiunile unui criminal revine, din începând cu data de 15 februarie de la ora 22:00, cu un episod special, ”Colonelul”, care cuprinde confesiunile colonelului Russel Williams, una din cele mai fascinante confesiuni din lume ale unor crime multiple. Interviurile originale ale poliției sunt aduse la viață folosind tehnologia de sincronizare a buzelor, permițând telespectatorului să privească schimbul de replici dintre detectiv și criminal. Un serial marca CBS REALITY, care merită urmărit!

Între 18 și 21 februarie, de la ora 22:00, CBS Reality aduce în premieră sezonul al treilea din documentarul despre cei care au câștigat notorietate în urma unor scandaluri.

Faimoși în urma unor scandaluri dezvăluie declarații ale victimelor, ale membrilor familiilor acestora, juraților, agenților de poliție și jurnaliștilor care au scris despre cazurile prezentate în emisiune. Totul pentru a le oferi telespectatorilor o privire dinăuntru și a le divulga noi informații. În fiecare episod, naratorul este Steve Helling, cel care a scris despre mai multe scandaluri din lumea celebrităților, inclusiv de cazul Casey Anthony și Amy Fisher. Un serial care va schimba perspectiva despre viețile celebre și lumea faimoșilor. Acest serial readuce în scenă eveniment reale care au ținut primele pagini ale ziarelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.