free download 78 travel guides written by experts

Unde s-au dus primii bani de la „Te cunosc de undeva!”?

Maria Buză a fost marea câştigătoare a primei ediţii Te cunosc de undeva! şi a cecului de 1000 de euro, bani ce vor fi donaţi unei cauze sociale. Unde s-au dus banii, telespectatorii vor afla chiar de la Maria Buză în această seara, în cea de-a doua ediţie a show-ului, difuzat[ de la 20.20, la Antena1.

Între cei opt concurenţi vedetă de la Te cunosc de undeva! este, înainte de toate, o competiţie. Concurentii luptă pentru premii în bani la fiecare editie, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Aceste sume vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre concurenţi. Care este cauza susţinută de Maria, telespectatorii vor afla în ediţia din această seara. Tot atunci, vor putea afla şi care unde se duce mia de euro pusă la bătaie în ediţia de deseara.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 24.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *