free download 78 travel guides written by experts

Unde ne situam si ce ne asteapta in materie de fiscalitate si legislatie

Business Reviewtotul la conferinta Tax & Law

Noutatile in materie de TVA si in privinta legislatiei de taxare a profitului, controalele antifrauda si inspectiile fiscale, noile reglementari contabile pentru 2015 si impactul modificarilor in taxarea PFA-urilor sunt doar cateva subiecte aflate in agenda de dezbatere a conferintei Tax & Law 2015.

Evenimentul organizat de Business Review este la cea de-a 14-a editie in acest an si va alea loc la hotel Howard Johnson, Bucuresti, sala Iridium incepand cu ora 8:30. Conferinta este structurata pe 2 sesiuni de prezentari si discutii, in cadrul carora vor fi dezbatute unele dintre cele mai de actualitate subiecte, continuate de o serie de workshop-uri dedicate si networking. 

Experti din domeniul public si privat vor analiza noile norme si reglementari din Codul Fiscal, impactul acestora asupra mediului de afaceri din Romania si asupra indivizilor si vor aduce in atentie solutii practice, masuri de imbunatatire a activitatii desfasurate si recomandari bazate pe o experienta remarcabila in domeniu.  

In cadrul panelurilor de discutii isi vor spune cuvantul specialisti in domeniu precum: Dragos Doros, Director, Taxation Services, KPMG Romania, Gabriel Biris, Partner, Biris Goran SPARL, Dan Schwartz, Managing Partner, RSM Scot, Mihaela Mitroi, PwC Partner, Tax And Legal Services Leader Romania and South East Europe, Luisiana Dobrinescu, Avocat, Dobrinescu Dobrev SCA, Florin Gherghel, Head of Tax Department, Noerr Finance & Tax, Mitel Spataru, Tax Manager, FiNEXPERT, Ioana Höckl, Partner, ZRP Tax, Silviu Badescu, Tax Director, NNDKP Tax Advisory Services, Alexandru Aron, Director Executiv Asociatia Freelancerilor, Cristina Saulescu, Tax Manager, PKF Finconta, precum si reprezentanti din cadrul Ministerului Finantelor Publice.

Participarea la eveniment este echivalata cu 7 puncte CPD oferite de ACCA si 5 ore de pregatire profesionala oferite de Camera Consultantilor Fiscali.
Avand deja o traditie de 13 ani si fiind totodata primul astfel de forum organizat in Romania, de catre Business Review, conferinta aduce in fiecare an cele mai importante noutati in materie de fiscalitate si legislatie, concentrandu-se pe dezbateri si aplicatii practice pentru mediul de afaceri.

Toti cei interesati sa participe la conferinta Tax & Law se pot inscrie online, completand formularul de inregistrare de pe site-ul evenimentului sau direct la 031 040 09 31, email events@business-review.ro. 

Mai multe detalii despre eveniment, program complet si workshop-uri, gasiti pe pagina dedicata //business-review.eu/br-events/tax-law-2015.

Bucuresti, 02.04.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *