metalshow

#UnboxYourCity – Descoperi orașul cu Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+

Tehnologia Samsung îi provoacă pe pasionații de fotografie și nu numai să descopere cele mai frumoase locuri din oraș în cadrul celui mai mare Instawalk, ce are loc simultan în 8 orașe din România. #UnboxYourCity, cel mai mare Instawalk, are loc în București, Brașov, Cluj -Napoca, Craiova, Iași, Sibiu, Sighișoara și Timișoara în acest weekend.

De data aceasta, tehnologia are rolul de a-i ajuta pe oameni să descopere locurile din jur, să surprindă amintiri și să se înscrie în cursa pentru promovarea oașului. Pentru a participa, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Questo, disponibilă în Google Play și App Store, să parcurgă traseul selectat pentru orașul lor și să posteze cel puțin o imagine cu hashtag-urile #UnboxYourCity și #UnboxOraș, împreună cu tag către contul Samsung Romania. Aplicația Questo va trimite pe toată durata Instawalk-ului remindere speciale pentru publicarea fotografiilor, astfel încât nimeni să nu rateze obiectivele de vizitat.

Samsung Unboxyourcity

„Tehnologia ne ajută în fiecare zi să descoperim lucruri noi, fie că ne propune să învățăm, căutăm noi metode de distracție sau să comunicăm. Astfel, prin campania #UnboxYourCity, tehnologia Samsung preia tocmai acest rol de a ajuta utilizatorii să îmbine într-un mod pozitiv viața socială reală cu cea din online pentru a descoperi locurile speciale ale fiecărui oraș în parte. Și, ca să dăm încă un motiv bun de a ieși din casă, cei care acceptă provocarea pot câștiga câte un Gear Fit2 în fiecare oraș și marele premiu, un Galaxy S8”, a declarat Ioana Sigarteu, Social Media Supervisor Samsung Electronics.

Orice utilizator al rețelei de socializare Instagram are posibilitatea de a participa la Instawalk-ul organizat de Samsung.

Opt Instagrammeri au pornit deja în descoperirea celor mai frumoase locuri din cele opt orașe, împreună cu cele mai noi smartphone-uri Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, fiind sursele de inspirație pentru cei care vor să se înscrie în concurs: discoverbucharest, ig_romania, katairobi, retrobychoice, alexandrudrg, romaniapitorească, pele_ph și larisa.bilașco.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *