free download 78 travel guides written by experts

Una dintre pretendentele Burlacului a facut din partie catwalk

Pentru cea de-a patra ediţie a show-ului Burlacul, Vladimir le-a pregătit câtorva dintre pretendentele sale o escapadă în Semenic. Un împătimit al schiului şi al snowmobilului, Burlacul le-a pregătit fetelor întâlniri romantice, la -10 grade Celsius. Momentele hazlii nu au întârziat să apară, una dintre fete făcându-şi apariţia pe pârtie în pantofi cu toc. Cum s-au distrat tinerii în frumoasa lor escapadă, telespectatorii vor putea urmări joi, 22 martie, de la 20:20, numai la Antena 1.

Adelina, Alexandra, Elena şi Iuliana au parte în acest episod de o surpriză extraordinară din partea Burlacului: o escapadă romantică într-o staţiune de la poalele Semenicului. Fetele vor să profite din plin de timpul petrecut în compania Burlacului şi promit să nu se dea în lături de la nimic pentru a-i atrage atenţia şi a-i demonstra că merită un loc în inima lui.

Elena are parte de o zi foarte grea. Vladimir, un împătimit al sporturilor pe zapadă, o provoacă pe frumoasa craioveancă la o întâlnire pe pârtie. Fata habar nu are ce pericol o paşte, ba mai mult, spre hazul tuturor, îşi face apariţia pe tocuri. Ramona a dat de greu, dar nici lui Vladimir nu-i este tocmai uşor. „Mi-am asumat mai mutl decât pot duce”, spune el cu năduf. Burlacul trebuie să o susţină pe Elena, care nu mai schiase niciodată.

Şi frumoasa Alexandra, consilier parlamentar de meserie, are parte tot de o întâlnire în zăpadă, la -10 grade Celsius. Într-un peisaj desprins parcă din basme, Vladimir şi Alexandra ciocnesc un pahar de şampanie şi discută despre trecutul lor. Ce secrete ale tinerei domnişoare va scoate la iveală Vladimir, dar şi întregul moment amuzant de pe pârtie, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări joi, 22 martie, de la 20:20, în cel de-al patrulea episod Burlacul.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul

După ce Cătălin Botezatu şi-a căutat aleasa inimii, iar miliardarul Edward Popescu Strohlen a găsit-o, un alt burlac este acum în căutarea sufletului pereche. E tânăr, chipeş, rebel şi nonconformist. Vladimir Drăghia, actorul care a cucerit inimile telespectatoarelor în serialul Narcisa Salbatică, este Burlacul celui de-al treilea sezon al show-ului de succes difuzat de Antena1. Dacă aşa arată premiul, imaginează-ţi lupta. Cel mai bun băiat rău îşi caută aleasa la Antena 1.

Bucuresti, 20.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *