free download 78 travel guides written by experts

Una dintre fetele Next Top Model, legata de scaun si trantita la pamant

Uite ce s-a întâmplat!

Scene incredibile joia aceasta la Next Top Model. Fetele au avut de înfruntat o provocare de proporţii care s-a lăsat cu hohote de plâns şi o păruială neaşteptată. Spiritele s-au aprins şi mai tare când una dintre fete a fost efectiv legată de un scaun şi pusă la pământ. Uite ce s-a întâmplat!

Au trecut prin multe teste inedite, însă nici prin gând nu le-a trecut fetelor de la Next Top Model în ce cadru le va aştepta Cătălin Botezatu de data aceasta. O masă pregătită ca pentru o cină romantică, lumânări, un trandafir roşu, un catafalc, o coroană de flori, acestea au fost câteva dintre elementele de decor, o combinaţie şocantă pentru fete. Alături de mentorul concurentelor le va aştepta de această dată încă un profesor.

În mai multe ocazii, Cătălin le-a spus fetelor că este foarte important ca un model să poată interpreta un rol, să ştie să intre în pielea unui personaj. E timpul ca fetele să inveţe de la un profesionist, aşa că Andrei Aradits a venit să le înveţe unele mici trucuri. În scurt timp, fetele vor trece la acţiune. Pentru ele au fost pregătite câteva probe în care vor trebui să-şi imagineze o anumită situaţie şi să intre în rolul respectiv.

Pentru Denisa şi Laura, cadrul va fi un pat, una dintre fete trebuind să intre în rolul amantei, în timp ce cealaltă va fi femeia înşelată. Imediat, cele două se vor dezlănţui, iar rolul le va purta către o inevitabilă păruială.

Cristina şi Barbara vor schimba brusc registrul către o situaţie tristă. Vor trebui să-şi închipuie că cineva apropiat a murit. Lucrurile vor lua însă o turnură neaşteptată. Cristina işi va stapâni cu greu lacrimile. Amintirea unui bun prieten care şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină e răvăşitoare. Laura şi Cristina vor mărturisi că tatuajul pe care îl au amândouă pe gât reprezintă numele lui alături de cel al surorii gemene.

Lecţia va continua din nou cu o schimbare totală de registru. Dacă Sânziana şi Otilia vor fi mesageri al dragostei, Lavinia şi Ramona vor fi supuse unui test mai aspru: o răpire. Interpretând rolul agresorului, Lavinia se dezlănţuie. Legată de un scaun cu badă adezivă, Ramona nu poate riposta, fiind efectiv trântită pe jos. Scena pare foarte brutală, şocându-le şi amuzandu-le totodată pe celelate fete.

Cum s-a terminat lecţia de actorie a lui Andrei Aradits şi care dintre fete a câştigat premiul pentru interpretare, rămâne de văzut joia aceasta, de la 20.30, la Next Top Model.

Bucuresti, 13.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *