Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Una dintre cele mai subtiri unitati portabile de hard disk

Verbatim lansează unitatea de hard disk Store ‘n’ Go Ultra Slim

Verbatim a anunţat lansarea celei mai subţiri unităţi de hard disk de până acum. Cu o grosime de 10.5MM, Verbatim Store ‘n’ Go Ultra Slim este una dintre cele mai subţiri unităţi de hard disk din lume – cu 20% mai subţire faţă de modelele precedente Store ‘n’ Go.

Datorită hard disk-ului intern de numai 7mm înălţime, forma subţire a unităţii Verbatim Store ‘n’ Go Ultra Slim face din aceasta un partener de nădejde pentru un computer Ultrabook. Unitatea Verbatim Ultra Slim dispune de o capacitate de 500GB şi oferă o extensie de stocare elegantă si software backup pentru o gamă de aplicaţii pentru computing şi pentru consumatori. Este disponibil în culorile negru şi argintiu. 

Unitatea de hard disk Store ‘n’ Go Ultra Slim este echipată cu un port USB 3.0 pentru transfer de date foarte rapid – de până la 10 ori mai rapid faţă de USB 2.0. Unităţile sunt compatibile atât PC cât si Mac şi sunt preformatate FAT-32. Acestea sunt vândute cu software-ul Nero BackItUp Essentials preinstalat ce oferă utilizatorilor backup complet de sistem şi funcţii de restaurare, capacitate de a programa automat backup în funcţie de dată/timp şi o funcţie criptată backup cu parolă.

Software-ul de economisire energie Green Button de la Verbatim reduce consumul de energie şi extinde durata de viaţă a unităţii prin plasarea automată a acesteia în starea sleep oricând doreşte utilizatorul. Exista 3 opţiuni ‘Sleep Settings’. Modul suspend poate fi setat să actioneze după 10 minute de utilizare sau la intervale de 10 până la 120 minute. Unitatea mai poate fi suspendată imediat prin dublu click pe iconiţa Green Button de pe desktop, in mod alternativ hard disk-ul putand fi setat pe ‘Never suspend the disk’.

Unitatea de hard disk Verbatim Store ‘n’ Go Ultra Slim este ideală pentru înregistrarea USB. In prezent multe televizoare sunt echipate cu unul sau mai multe porturi USB. Ne-am obişnuit cu redarea filmelor şi imaginilor de pe stick-ul sau hard disk-ul USB la TV. Acum o caracteristică USB a fost adaugată televizoarelor – Inregistrarea USB. Dacă aţi achizitionat recent un televizor nou, sunt şanse ca acesta să faca posibila înregistrarea USB, mai ales dacă aţi cumpărat un televizor high end sau mainstream. Inregistrarea USB vă permite să înregistraţi programele pe un dispozitiv extern de stocare conectat în mod direct la TV printr-un cablu USB. Unitatea externă de hard disk practic actionează ca un video recorder. Poate fi utilizată si pentru a pune pauză transmisiilor TV difuzate live. Prin înregistrarea USB, hard disk-ul extern înlocuieşte recorder-ul HDD/DVD sau chiar recorder-ul video VHS.

Unitatea de hard disk Verbatim Store ‘n’ Go Ultra Slim vine într-un pachet blister cu 30% mai mic şi mai uşor faţă de pachetul anterior, ce ajută la reducerea emisiilor CO2.

Produsul este disponibil pentru cumpărare în Europa începând cu luna noiembrie şi va avea un pret echivalent cu cel al modelelor anterioare Store ‘n’ Go. Unitatea include şi un cablu complementar USB 3.0.

Bucuresti, 07.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *