Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un zambet pentru tine

Zambetul este cea mai simpla metoda de socializare. Sambata, 5 decembrie, Lume Buna prezinta evenimentul adresat romanilor din orice oras din tara sau strainatate “Un zambet pentru tine”.

Cum “Un zambet pentru tine”?
Timp de o ora (14:00-15:00) vom imparti zambete desenate pe hartie in diferite locuri din orasele tarii sau alte tari unde sunt romani dornici sa se implice. Daca vrei sa afli detalii despre cele peste 20 de orase inscrise si modul in care se desfasoara campania, intra pe Zambesc.LumeBuna.ro.

De ce “Un zambet pentru tine”?
Un zambet schimba atitudinea persoanei careia ii zambesti. Am demarat acest eveniment la nivel national pentru a arata cat de usor insufli o stare de bine printr-un zambet, indiferent de locul in care te afli.

“Campaniile anterioare au adus bucuria pe fetele oamenilor.Vorbesc din perspectiva participantului la campania care mi-a schimbat complet starea de spirit. Rezultat: ma  surprind de multe ori zambind oamenilor pe care nu-i cunosc, mergand pe strada sau in alte locuri din oras. Zambetul spontan are un mare impact si este un cadou minunat.” (Mirela Teodorescu, Bucuresti).

Primele doua campanii “Daruieste un zambet” s-au desfasurat in iulie si septembrie 2009. Zambeste!

LumeBuna.ro, primul portal din Romania care promoveaza exclusiv stiri pozitive, a fost lansat pe 3 martie 2008. Intr-un an, acest proiect de voluntariat a crescut si a cunoscut oameni care impartasesc viziunea LumeBuna.ro.

Bucuresti, 04.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *