free download 78 travel guides written by experts

Un vis numit Jardin de Paradis

De o eleganţă atemporală, bijuteriile Ziio cuceresc cu magia lor orice femeie. Îmbinând cu măiestrie pietre semipreţioase şi materiale rare, creatoarea de origine franceză Elisabeth Paradon continuă să încânte iubitorii de bijuterii rafinate cu o nouă colecţie Ziio, ale cărei piese pot fi considerate adevărate opere de artă. Intitulată, sugestiv, Jardin de Paradis, cea mai recentă colecţie de bijuterii a reputatului brand italian, disponibilă acum şi în magazinele You&Me, este o invitaţie la evadare în lumea plină de armonie a culorilor pastelate şi a formelor graţioase, ce par desprinse din grădina Raiului.

În brăţările, cerceii şi colierele Jardin de Paradis se împletesc şi ne învăluie cu farmecul lor subtil unele dintre cele mai frumoase pietre preţioase şi semipreţioase. Înflăcăratele rubine, simbol al iubirii şi al pasiunii, smaraldul, expresie a tinereţii eterne, şi jadul de un rafinament imperial stau alături de ametist, turcoaz, agate, granate şi onix. Căldura coralului se îmbină cu misterul perlelor diafane, în timp ce delicatele cristale de sticlă de Murano par stropi de rouă ce sărută petalele florilor din Eden.

Cu influenţe ce evocă arta arabă şi suflul mistic al bijuteriilor din Egiptul Antic, Jardin de Paradis este colecţia care vă va exprima cel mai bine feminitatea în această vară, oricare ar fi locul în care vă veţi petrece vacanţa: în mijlocul naturii, pe malul mării sau în inima oraşului.

De peste două decenii, brandul Ziio, definit prin design original, bogăţie coloristică şi atenţie deosebită pentru cele mai mici detalii, este prezent în lumea întreagă, de la Milano la New York, într-unele din cele mai selecte magazine de bijuterii. Irezistibile, creaţiile semnate Elisabeth Paradon împodobesc astăzi chiar şi capete încoronate, Regina Rania a Iordaniei fiind doar una dintre admiratoarele celebre ale fascinantelor bijuterii Ziio. La noi, bijuteriile Ziio se găsesc în magazinele You&Me.

Bucuresti, 20.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *