Shadow

Un viitor reimaginat pentru activitățile de birou și divertisment: Xiaomi dezvăluie Xiaomi Pad 5 și noi produse AIoT la evenimentul global de lansare

Xiaomi a dezvăluit noua sa tabletă Xiaomi Pad 5 în timpul lansării globale, precum și o listă de produse AIoT de top care vor extinde oferta de dispozitive inteligente pentru locuință și din segmentul wearble pentru cosumatorii conectați. Gama de produse AIoT include Mi Smart Projector 2, Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) și Mi Smart Band 6 NFC.

În contextul actual, tot mai mulți oameni își reconfigurează locuințele pentru a se adapta la era post-pandemică care îmbină relaxarea cu munca. Aceste patru noi produse le asigură consumatorilor noi variante inteligente de a-și face viața de acasă mai confortabilă.

Xiaomi Pad 5: Joacă-te cu spor, lucrează inteligent

Xiaomi Pad 5 este un produs versatil atât pentru serviciu sau pentru școală, cât și pentru experiențele premium de divertisment mobil.

“În noua normalitate și în contextul revenirii elevilor la școală, Xiaomi Pad 5 sosește la timpul potrivit pentru a răspunde nevoii de a trece de la muncă la distracție sau relaxare în mod rapid. Este cu adevărat o stație de lucru all-in-one ce aduce valoare atât din punct de vedere al formei, cât și funcțiilor, indiferent de locul în care este folosită, în sala de curs, acasă sau la birou”, a spus TJ Walton, Product Marketing Manager, Xiaomi.

Xiaomi Pad 5 One Pager

Această stație de lucru portabilă are specificații premium pentru a-i ajuta pe utilizatori să se joace cu spor și să lucreze inteligent, după cum urmează:

  • Gama de productivitate – Xiaomi Pad 5 are specificații care vor spori productivitatea. Se pot scana documente prin folosirea camerei de 13MP, care mai apoi pot fi trimise ușor către colegii de birou sau de clasă. Pentru o experiență a scrisului naturală, Xiaomi Smart Pen[1] cântărește doar 12.2g, are 4096 de niveluri de sensibilitate la presiune și o rată de răspuns la atingere de 240Hz. De asemenea, Xiaomi Smart Pen include funcții utile, precum butoanele Smart Pen pentru notițe rapide, pentru capturi de ecran sau de trecere de la scris la șters și invers. De asemenea, utilizatorii vor fi gata oricând pentru video-conferințe prin intermediul camerei frontale de 8MP, care suportă video la calitate 1080p.
  • Display vibrant și experiențe confortabile de vizualizare – Xiaomi Pad 5 este dotat cu un display WQHD+ de 11 inci și o rată de refresh de 120Hz care aduce conținutul la viață prin imagini elaborate și culori mai calde și naturale pline de detalii. Cu suport pentru Dolby Vision®, Xiaomi Pad 5 asigură experiențe de vizualizare HDR și redă imagini vii prin luminozitatea incredibilă, contrastul, detaliile și culorile nemaiîntâlnite pe un ecran. Chiar și la sesiuni lungi de seriale, indiferent de conținutul redat, tehnologia True Display și modul Low Blue Light asigură o experiență de vizionare clară, sigură și confortabilă.
  • Acustică imersivă – Xiaomi Pad 5 captează atenția vizuală și va face același lucru și din punct de vedere acustic în perioadele de relaxare. Sunetul stereo de calitate și difuzoarele quad imense oferă un sunet clar și puternic. Mai mult decât atât, tehnologia Dolby Atmos® va asigura o experiență a sunetului de cea mai înaltă calitate, cu detalii fără egal, profunzime și realism în timpul ascultării conținutului în format Dolby Atmos.
  • Performanțe înalte și conexiuni de calitate – Pentru a asigura toate cerințele studiului, muncii, divertismentului și altor activități conexe, Xiaomi Pad 5 este echipat cu un procesor de mare performanță Qualcomm® Snapdragon™ 860 construit pe 7nm, ce asigură viteze de până la 2.96Ghz. Și pentru ca utilizatorii să rămână tot timpul conectați, Xiaomi Pad 5 este dotat cu o baterie cu o capacitate de 8,720mAh (typ).

Lista completă de specificații tehnice și imagini pentru Xiaomi Pad 5, aici.

Mi Smart Band 6 NFC: Plăți contactless pentru era post-pandemică

Pentru că încă ne aflăm în umbra pandemiei, am început să ne gândim să reconstruim o viață inteligentă, sănătoasă și lipsită de stres, care să respecte noile norme de distanțare socială. Pentru a-i ajuta pe utilizatori să adopte aceste schimbări, Xiaomi își remodelează inovațiile tehnologice și începe cu cele folosite în fiecare zi.

În martie 2021, Xiaomi a lansat Mi Smart Band 6, dispozitiv dotat cu funcția SpO2 ce oferă utilizatorilor parametri legați de sistemul respirator, dar și alte elemente de monitorizare a sănătății, cum ar fi calitatea somnului, detectarea nivelului de stres sau sfaturi de reglare a respirației.

Acum, în colaborare cu Mastercard, brandul numărul 1 în lume pe segmentul ceasuri și brățări inteligente[2] readuce în lumina reflectoarelor unul dintre cele mai populare dispozitive, Mi Smart Band 6, care oferă și posibilitatea de a face plăți contactless. Prin adăugarea tehnologiei NFC, noua versiune oferă de-acum o metodă rapidă, sigură și convenabilă de a face plățile. Acestea sunt mai eficiente ca oricând, fie că este vorba despre cumpărăturile zilnice, plata transportului public sau achitarea unei cafele în timpul unei alergări prin parc.

Mi Smart Band 6 NFC 01

“Credem că dispozitivele din gama wearable sunt importante în ecosistemul plăților. Observăm o extindere a plăților pe mobil, inclusiv prin intermediul ceasurilor sau brățărilor inteligente. Deoarece tehnologia și inovația joacă un rol principal, vedem cum tot mai multe dispozitive cu funcții pentru plată apar pe piață. Pe lângă acest lucru, vor avea și alte capabilități, cum ar fi oferirea unor noi moduri de comunicare, de a schimba modelul de afaceri și de a îmbunătăți interacțiunile noastre digitale și fizice”, a spus Valerie Nowak, Vicepreședinte Executiv Product & Innovation, Mastercard Europe. “Prin extinderea colaborării de succes de anul trecut din Rusia, Belarus și Ucraina, de-acum suntem parteneri Xiaomi în 19 regiuni, cu planuri de expansiune în următoarele câteva luni”.

În afară de această funcție, noua versiune de Mi Smart Band 6 are și Amazon Alexa integrat și extinde experiențele smart de tip hands-free pentru utilizatorii pasionați de tehnologie.

Imagini ale Mi Smart Band 6 NFC, aici.

Mi Smart Projector 2: Cinematograful portabil de acasă

Pe lângă Xiaomi Pad 5 și versiunea Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi lansează și un dispozitiv pentru divertisment pentru case inteligente – Mi Smart Projector 2. Cu o rezoluție Full HD 1920 x 1080 și dimensiuni compacte, Mi Smart Projector 2 este ușor de manevrat, portabil, un dispozitiv inteligent pe care toți utilizatorii și l-ar dori. Cu ajutorul tehnologiei Dolby Audio™, proiectorul oferă o calitate audio clară prin toate sursele de sunet.

Cu ajutorul algoritmilor pe unghiuri multiple de corecție auto-keystone și auto-focusing, dispozitivul proiectează rapid ecrane perfecte pe aproape orice perete. De asemenea, are sistem certificat Android TV™ cu Google Assistant[3] integrat, așa că le va oferi utilizatorilor divertisment fără limite, dar și comezi vocale pe care le pot folosi împreună’ cu alte produse inteligente pentru casă.

Lista completă de specificații tehnice și imagini ale Mi Smart Projector 2, aici.

Xiaomi Mesh System AX 3000 (2-Pack): Rămâi conectat cu Wi-Fi 6

Realizat pentru a alimenta întreaga gamă de dispozitive inteligente pentru casă, noul Xiaomi Mesh System AX 3000 (2-Pack) oferă o acoperire de rețea Dual-Band Wi-Fi 6 puternică, pe care te poți baza pentru suprafațe de până la 371 de metri pătrați[4]. De asemenea, suportă conexiunea a până la 254 de dispozitive[5]. Indiferent de câte gadget-uri sunt conectate și funcționează în același timp, dispozitivul va oferi o eficiență optimizată a rețelei și un delay redus prin modulația 1024QAM, precum și prin suportul pentru tehnologiile OFDMA și 2 x 2 MIMO.

Sistemul mesh inteligent poate comuta automat rețeaua pentru a asigura fluiditatea vitezelor de rețea atunci când utilizatorii se mută dintr-o cameră în alta. Dispozitivul poate iniția chiar și procesul de reparație al rețelei pentru a o reorganiza, ori de câte ori un alt aparat intră în modul offline și astfel utilizatorii vor rămâne conectați tot timpul la Wi-Fi 6.

Lista completă de specificații tehnice și imagini ale Xiaomi Mesh System AX 3000, aici.

Prețuri și disponibilitate

Xiaomi Pad 5 va fi disponibil în două variante: 6GB+128GB și 6GB+256GB, dar și două variante de culoare: Cosmic Gray și Pearl White.

Prețul recomandat de vânzare pentru varianta 6GB+128GB este de 349 euro, respectiv 399 euro pentru varianta 6GB+256GB.

Mi Smart Band 6 NFC are un preț recomandat de vânzare începând de la 54.9 euro.

Mi Smart Projector 2 are un preț recomandat de vânzare începând de la 599 euro.

Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) are un preț recomandat de vânzare începând de la 149 euro.

Prețurile și disponibilitatea produselor pe piața din România vor fi anunțate în curând.

Xiaomi Pad 5 Specificații rapide

Xiaomi Pad 5
Ecran Display de 11 inci, cu rezoluție 2560 x 1600

Display WQHD+ 120Hz

True Display

Peste 1 miliard de culori redate

Tehnologii DCI-P3 și Dolby Vision®

Low blue light hardware integrat, software blue light reduction

Culori Cosmic Gray, Pearl White
Greutate ~500g
Dimensiuni 254.69mm x 166.25mm x 6.85mm
Cameră spate 13MP
Cameră frontală 8MP
Sunet Difuzoare Quad

Mărimea difuzoarelor 16mmx20mm

Dolby Atmos®

Hi-Res Audio

Performanță Qualcomm® Snapdragon™ 860

  • Qualcomm Kryo 485

  • Octa-core CPU viteză până la 2.96 GHz

  • Adreno 640

  • Tehnologie de procesare pe 7nm

  • A 4-a Generație AI de motor Qualcomm

Conectivitate WiFi Protocol 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0
Încărcare Baterie 8720 (typ) mAh

Încărcatăro 22.5W în cutie

Sistem MIUI for Pad
Variante de stocare 6GB+128GB/6GB+256GB
Deblocare PIN/Model/AI Face
Accesorii Xiaomi Smart Pen1

[1] Xiaomi Smart Pen se comercializează separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață.
[2] Sursa: Canalys Wearable Band Analysis (Sell-in shipments), T2 2021.
[3] Google, Android TV sunt mărci înregistrate Google LLC. Google Assistant nu este disponibil în anumite țări și limbi. Este necesar ca și dispozitivele compatibile să aibă suport Google Assistant.
[4] Fiecare Xiaomi Mesh System AX3000 vine în ambalaj 2-Pack, fiecare dintre dispozitive având o acoperire de aproximativ 186 metri pătrați. Suprafața de 371 metri pătrați este acoperită de combinarea a două dispozitive.
[5] 2,976 Mbps și 254 de dispozitive sunt rezultatele testelor efectuate în condiții de laborator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *