Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un ultim omagiu pentru Marioara Murărescu, la sediul TVR

Trupul neînsufleţit al fostei realizatoare TV va fi depus şi la sediul Televiziunii Române.

Colegii din Televiziunea Română, admiratorii şi prietenii care vor să îşi ia rămas bun de la fosta realizatoare TV Marioara Murărescu o pot face mâine, începând cu ora 12.00, şi duminică, la capela Bisericii Doamna Oltea, iar luni, la sediul Televiziunii Române.

Luni, la ora 12.00, trupul neînsufleţit al Marioarei Murărescu va fi depus la parterul clădirii Studiouri, în holul mare al Televiziuni Române. Accesul publicului se va face prin intrarea din Calea Dorobanţilor, între orele 12.00 – 19.00.

Înmormântarea va avea loc marţi, 4 februarie, la Cimitirul Cernica.

Marioara Murărescu a încetat din viaţă în noaptea de joi spre vineri, în urma unei boli cumplite.

Programe Tv in memoriam

TVR a programat, în perioada 31 ianuarie – 2 februarie, ediţii in memoriam dedicate realizatoarei Tezaurului folcloric.

Vineri, 31 ianuarie, de la 21.00, Iuliana Tudor prezintă în direct, din Studioul 2 al Televiziunii Române, In memoriam Marioara Murărescu, un program dedicat doamnei folclorului românesc, alături de invitaţi care i-au fost aproape realizatoarei şi cu imagini din emisiuni filmate de-a lungul anilor. Emisiunea va putea fi văzută în reluare sâmbătă, 1 februarie, de la ora 10.45.

Tot sâmbătă, de la ora 18.15, telespectatorii TVR 1 pot revedea o ediţie a Partenerilor de weekend în care echipa emisiunii a vizitat-o pe Marioara Murărescu acasă, pentru o discuţie caldă, relaxată.

Pe 2 februarie, de la ora 15.00, telespectatorii TVR 1 pot urmări o ediţie specială Tezaur folcloric, emisiune a cărei existenţă este legată pentru totdeauna de numele Marioarei Murărescu.

Marioara Murărescu şi-a început cariera în Radiodifuziunea Română în 1972, realizând la început emisiuni radio, iar din 1977 emisiuni folclorice şi programe speciale în TVR.

În 1988, a organizat primul concert „Tezaur folcloric” la Sala Radio, iar în 1990, primul concert de colinde la Sala Mare a Palatului din Bucureşti. În 1991, apărea primul disc „Tezaur folcloric”, editat în colaborare cu casa de discuri Electrecord, iar în 2000, primele casete audio şi primul CD cuprinzând materiale originale interpretate în timp pentru „Tezaur folcloric”.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Bucuresti, 31.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *