free download 78 travel guides written by experts

Vineri seara, la Antena 1, un tânăr crescut de o călugăriță a ridicat în picioare juriul X Factor

De mic i-a placut să compună și visează ca piesele sale să se audă pe radio. Cu o poveste de viață impresionantă, Călin Iustin Andrei a adus vineri seara la X Factor multă emoție și a reușit să ridice juriul în picioare și să facă publicul să-l aplaude minute bune.

Când avea numai 2 săptămâni de viață a fost abandonat și a fost luat la un centru de călugărițe catolice, unde a crescut alături de alți copii aflați în situația lui. Este foarte modest și chiar dacă părinții l-au abandonat, îi respectă pentru că i-au dat viață și nu îi urăște. La rândul lui, vrea să fie tată și să le ofere copiilor tot ce nu a avut el. Înarmat cu o chitară și mult bun simț, însoțit de sora Michela, cea care l-a luat de mic, l-a crescut și îi e ca o mamă, Iustin a cântat din toată inima și a reușit să impresioneze și să emoționeze juriul și publicul aflat în sala audițiilor. „A fost cel mai frumos moment din viața mea”, a spus concurentul cu ochii în lacrimi. „Ți-am simțit o parte din suflet în ce ai cântat, ăsta e marele tău atu”, i-a spus Delia. „Este extraordinar să poți să iei parte la cel mai fericit moment din viața unui om. Pentru asta sunt în picioare”, a spus Ștefan Bănică. „Ai transmis din suflet, transmisia ta a fost fără greșeală”, a continuat acesta și a urcat lângă el pe scenă pentru a-l îmbrățișa.

Și Raul Eregep, un adolescent de 15 ani de naționalitate tătară, i-a convins pe cei trei jurați că merită să treacă mai departe. Însoțit de familie, simpaticul puști a povestit că s-a născut cu o malformație la nas și a fost deja operat de trei ori. Din fericire, problema aceasta nu i-a afectat în niciun fel vocea și nici nu-l încurcă să cânte. Vrea să aducă bucurie celor care-l ascultă și a mărturisit că i-ar plăcea să fie următorul Michael Bolton și să-l iubească femeile. „Ești exact de acolo. Tu ai un defect la nas, dar să știi că e foarte simpatic. Să nu te rușinezi niciodată. Știi ce fac cicatricile cu un bărbat? Îl fac mai frumos”, l-a încurajat solistul de la Carla’s Dreams, care i-a apreciat vocea și prezența. „Vocea ta mi se pare o comoară”, i-a spus și Delia cucerită. Sara Tudorie, o altă adolescentă talentată, a cântat din toată inima și l-a convins pe Horia Brenciu să îi dăruiască mascota sa, pe renul Gustav. Iar Rareș Dan Cazacu a interpretat o melodie puternică, profundă, într-un stil care a fost pe placul celor patru jurați.

Are un look de dur, e acoperit de tatuaje, poartă cercei și are o voce care te ține la distanță. Dorian Lupu are 25 de ani, vine din Reșița și, în ciuda înfățișării sale de băiat rău, muncește ca…poștaș. Meserie care nu de puține ori l-a adus în ipostaze amuzante pentru că, după cum chiar el glumește, „nu mi-ai deschide ușa dacă aș veni la tine cu o scrisoare, am trecut prin asta”. Deși uneori merge și 12 kilometri pe jos zilnic, cea mai mare pasiune a lui este muzica și și-ar dori să poată face numai asta. Vineri seara, a adus în fața juraților X Factor versuri compuse de el, beat-uri moderne și multă carismă. „Ai ceva din Racla”, i-a spus Delia, în vreme ce Ștefan Bănică a fost de părere că are nevoie lângă el de o voce feminină, dar l-a trecut în următoarea etapă.

La fel ca anul trecut, telespectatorii au ocazia să voteze prin intermediul Aplicației X Factor concurenții favoriți. Mecanismul e urmatorul: publicul poate vota din aplicație orice concurent care a luat minimum 3 DA, iar la finalul audițiilor, concurentul cu cele mai multe voturi ajunge direct în galele live și scapă de bootcamp. Așadar, publicul își păstrează puterea de decizie și poate vota ediție de ediție concurentul preferat, urmând ca la finalul audițiilor să se adune voturile care vor desemna un singur câștigător. Votul în aplicație se activează de îndată ce concurentul a luat DA-urile de la jurați și se poate vota doar 24 de ore. De asemenea, în cadrul aplicației emisiunea X Factor se vede intelegral și gratuit. Tot aici, utilizatorii găsesc informații complete despre cei 4 jurați, despre concurenți, dar și cele mai bune momente din emisiuni, albume foto și știri. În sezonul anterior au fost 140.000 de descărcări ale aplicației X Factor. Concurenții din prima ediție „X factor” care pot fi votați în aplicație sunt: Dorian Lupu, Sara Tudorie, Călin Iustin Andrei, Corina Mureșan, Rareș Dan Cazacu, Călin și Elis, Marco Sentieri (Menilio Pasquale), Monica Prodea, Raul Eregep.

Duminică, 25 septembrie, de la ora 20.00, ediția vedetelor duminică la „X Factor”

Pe scena show-ului de la Antena 1 apar Miki de la K-pital, actorul Cosmin Natanticu, Loredana „Prinţesa de aur” şi Hamude din „Insula Iubirii”


Duminică la ora 20.00, în emisiunea „X Factor” îşi vor face apariţia o serie de concurenţi care mai de care mai interesanţi, unii dintre ei personaje cunoscute precum Hamude, concurent din emisiunea „Temptation Island – Insula iubirii”, Loredana Anghelescu, o cunoscută cântăreaţă de muzică lautărească supranumită „Prinţesa de Aur”, Eliza Georgescu, viitoarea soţie a actorului de stand-up comedy Cosmin Natanticu, Mirela Cumpănaşu, backing vocal în bandul pe care îl are Miki de la K-pital sau Elsa, fina lui Horia Brenciu.

Așa se face că Mirela, studentă la Conservator şi totodată backing vocal în trupa pe care o are Miki de la K-pital va fi recunoscută drept fata cu cea mai bună „mitralieră” de la „X Factor”, iar Enrica, o finalistă la „X Factor” Italia îşi va încerca şi ea norocul în faţa juriului din România. Actorul Cosmin Natanticu îşi va susține pe scena emisiunii de la Antena 1 viitoarea soție, care vrea să arate juriului că are factorul X.

Andrei Sorin Dobre şi Hamude din emisiunea „Temptation Island – Insula iubirii” sunt doi tineri care suferă din dragoste şi-şi vor dedica piesele fostelor partenere, iar Adrian Giurcă îşi va încerca norocul pentru a treia oară la acest concurs, în speranţa că măcar de data aceasta va reuşi să treacă mai departe. Simion Caragia este un concurent cu o poveste de viaţă emoţionantă care l-a ajutat să se exprime mai bine în muzică şi să-şi pună în valoare talentul său. Brenciu va fi impresionat până la lacrimi de concurent, iar Bănică îi mărturiseşte: „Mi-aş fi dorit ca la vârsta ta să am aceeaşi maturitate şi stăpânire de sine. Este pentru prima oară când îi spun unui concurent mulţumesc!”.

Cum va reacționa Horia Brenciu când își va vedea fina pe scenă, care va fi cel mai sensibil moment din show-ul incendiar, cum este interpretarea „Prinţesei de aur” sau cum arată Elsa din „Regatul de gheaţă”, telespectatorii Antena 1 pot vedea duminică seara de la ora 20.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *