free download 78 travel guides written by experts

Un succes marca Pizza Hut: Meniul „Mananci Cat Poti cu 19,90 lei”

Iesenii au apetit pentru Pizza Hut: comenzile Pizza Hut au crescut cu aproape 30 de procente ca urmare a lansarii noului tip de meniu.

Meniul „ Manânci Cât Poti cu 19,90 lei ” se bucura de o larga apreciere printre ieseni: la numai doua saptamâni de la lansare, deja jumatate dintre comenzile înregistrate în intervalul orar 18:00 – 21:00 sunt pentru noul tip de meniu. Dupa cum se stie, de acum doua saptamâni, în fiecare zi, între orele 18:00 si 21:00, în schimbul a doar 19,90 lei , fiecare locuitor al Iasiului poate mânca oricâte felii de pizza si salate îsi doreste. Si, în plus, poate comanda ospatarului si oricâte bauturi la pahar din gama Pepsi.

Pe ansamblu, potrivit estimarilor, lansarea meniului „ Manânci Cât Poti ” a crescut numarul comenzilor înregistrate de restaurantul Pizza Hut din Iasi cu aproape 30%. La rândul lor, clientii Pizza Hut au propriile motive de bucurie: „este o oferta mai mult decât binevenita”, „suntem bucurosi ca Pizza Hut a ales Iasiul pentru aceasta lansare, pentru ca Iasiul este capitala culinara a României”, „este o oferta extrem de atractiva financiar, inedita în orasul nostru”, „pur si simplu îmi place Pizza Hut: produsele sunt mereu proaspete iar pesonalul mereu dragut si foarte atent”, „la 19,90 e un fel de traducere a lui cool în cifre; sau mai corect hot , ca sa rimeze” – sunt doar câteva dintre opiniile exprimate de ieseni.

Meniul „Mănânci Cât Poţi cu 19,90 lei” oferă clienţilor Pizza Hut produsele de calitate pe care şi le doresc la un preţ accesibil. „Mănânci Cât Poţi cu 19,90 lei” este disponibil, pentru moment, doar în resturantul Pizza Hut din Iaşi, ca un test al reacţiei consumatorilor români neobişnuiţi cu acest tip de ofertă. „Mănânci Cât Poţi” este valabil doar pentru a fi servit în restaurant şi nu poate fi comandat şi la pachet.

Lantul de restaurante casual Pizza Hut opereaza în România prin intermediul a 13 restaurante (sase în Bucuresti, doua în Constanta, doua în Cluj si câte o locatie în Iasi, Bacau si Timisoara. Anul acesta Pizza Hut România va împlini 15 ani de existenta pe piata restaurantelor casual de la noi din tara.

Bucuresti, 27.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *