free download 78 travel guides written by experts

Un strop de cultura japoneza, la Librarium Palas si libraria Avant-Garde din Iasi

Librarium Palas, Libraria Avant-Garde si Asociatia romano-japoneza Himawari va invita la o serie de evenimente culturale, desfasurate in cadrul proiectului cu titlul "Japonia – un strop de cultura in fiecare weekend".

Proiectul se desfasoara in intervalul octombrie – decembrie 2012, iar in cadrul acestuia vor avea loc workshopuri pe diferite teme legate de cultura si civilizatia japoneza: ceremonia ceaiului, sumi-e (pictura in cerneala), shodou (caligrafie), jocuri si cantece japoneze, mancare japoneza, origami, cultura anime si manga, dansuri traditionale japoneze.

In acest final de saptamana, va asteptam sambata, intre orele 17.00 si 19.00 la libraria Avant-Garde (Str. Lapusneanu), cu un nou workshop din seria "Japonia – un strop de cultura in fiecare weekend". De aceasta data v-am pregatit o multime de jocuri traditionale japoneze (sudoku, jenga, kendama) si multa voie buna.

Ca de obicei, workshopul va fi sustinut cu ajutorul invitatei speciale, Misuzu Matsuda, membra onorifica a Asociatiei romano-japoneze Himawari.

La Librarium Palas (vis-a-vis de Caruselul Venetian), evenimentele vor debuta pe 10 noiembrie, intre orele 17.00 – 19.00, cu workshopul de cultura anime si manga, si vor continua pe 24 noiembrie, in acelasi interval orar, cu dansuri traditionale japoneze. Pe 1 decembrie, incheiem seria evenimentelor din librariile noastre, cu workshopul de sumi-e.

Taxa de participare este de 20 lei si se va achita la locatie, cu jumatate de ora inainte de inceperea workshopului.

Workshopurile din cadrul proiectului "Japonia – un strop de cultura in fiecare weekend" vor avea loc in fiecare sambata din intervalul de desfasurare a proiectului, iar orarul acestora, orele exacte, locatiile si numarul de locuri disponibile vor fi anuntate saptamanal.

La fiecare workshop, persoanele inscrise vor putea participa la o tombola saptamanala pentru a castiga premii oferite de Librarium, precum si la o tombola finala, a carui premiu va consta intr-un modul gratuit la cursurile de limba japoneza organizate de Asociatia romano-japoneza Himawari.

Va asteptam cu drag!

Bucuresti, 19.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *