metalshow

Un stil de viata sanatos cu d’aucy BIO

d’aucy lanseaza noua gama de produse BIO in Romania

Descopera universul Bio cu noua gama de legume conservate d’aucy, disponibila acum in retelele de supermarketuri si hipermarketuri din Romania. Sortimentul BIO cuprinde: mazare extrafina, fasole verde extrafina, morcovi baby cu mazare si porumb dulce in doua tipuri de ambalaje. Cu o deschidere facila (cheita sau capac twist), legumele se consuma imediat, necesitand doar incalzirea si asezonarea.

De ce bio? Gustul alimentelor este natural. In cresterea sau prepararea acestora, nu sunt folosite pesticide, compusi chimici sau aditivi alimentari. De asemenea, nu se folosesc tehnicile de modificare genetica. Legumele bio sunt bogate in vitamine, minerale si antioxidanti.

Sanatatea ta inainte de toate! Alegand o alimentatie bazata pe hrana bio, influentezi in mod pozitiv sanatatea ta si a familiei tale. Nutritionistii considera ca includerea hranei bio in alimentatia de baza are beneficii majore asupra sanatatii organismului.

d’aucy recomanda un stil de viata echilibrat si este alaturi de cei preocupati de consumul unor alimente sanatoase. "Consumatorul roman a depasit mirajul ambalajului si devine tot mai constient de calitate si de faptul ca produsele Bio adauga o valoare reala calitatii vietii sale", a declarat Directorul Comercial d’aucy Romania, doamna Crina Zdravcu.

Traditia gastronomiei franceze si calitatea premium constanta, asigurata prin controlul strict pe intregul lant de productie, de la insamantare pana la produsul finit, recomanda produsele d’aucy.

Brandul d’aucy este detinut de grupul CECAB, unul din liderii industriei alimentare franceze. Activitatea grupului se desfasoara pe patru directii: productia agricola, productia de oua, alimente congelate si conserve. Controlul calitatii impus de d’aucy reprezinta garantia ca promisiunea fata de consumator este respectata: legume de calitate constant selectionate, recoltate la momentul potrivit, continand vitaminele, mineralele si oligo-elementele care va aduc toate beneficiile din soare, pamant si apa.

Bucuresti, 16.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *