free download 78 travel guides written by experts

Un smartwatch – cadoul ideal pentru copilul tău

În societatea modernă copiii sunt tot mai tentați să folosească gadget-urile de ultimă generaţie. Chiar dacă telefoanele inteligente rămân la ordinea zilei, tot mai mulți copii, chiar şi cei mici, sunt atrași de ceasurile de mână tip smartwatch.

Un smartwatch poate fi alegerea ideală atunci când vrei să îi faci un cadou mai altfel copilului tău. Funcțiile multiple cu care vin aceste modele îl vor fascina pe cel mic și va fi mereu bucuros să îl poarte la mână. Oferta de ceasuri de mana de tip smart pentru copii este destul de diversificată aşadar, ai de unde alege.

Funcțiile ceasurilor de mână smart pentru copii

Cele mai importante facilitaţi pe care le oferă ceasurile de mână smart pentru copii sunt: funcția GPS care asigură localizarea copilului atât în spaţii deschise cât şi în interiorul clădirilor, funcția Wi-Fi cu ajutorul căreia părinţii pot vizualiza poziţia copilului direct pe telefonul mobil, pedometru pentru a număra pașii, măsurarea vitezei de deplasare, funcția de istoric care afişează întregul traseu parcurs de cel mic pe durata unei zile, jocuri preinstalate, lanternă, comunicare cu părinţii exact ca de la un telefon pus pe speaker.

Dacă aceste funcții fac deliciul celor mici, pentru părinţi ceasul smart reprezintă un instrument cu care îşi pot supraveghea de la distanţă copii. De exemplu, funcţia geofence creează un perimetru de siguranţă şi trimite o alertă pe telefonul părinţilor când acesta este depăşit, iar apăsând butonul SOS copilul poate apela rapid numărul setat pentru urgenţe.

smartwatch copii

Ceasul smart – o bucurie pentru orice copil

Un ceas de mână smart va stârni curiozitatea şi inventivitatea copilului tău şi cu siguranţă, nu se va număra printre jucăriile abandonate într-un colţ al camerei.

Posibilitatea de a-și număra pașii, de a vedea locația unde este și de a comunica cu adulții prin intermediul ceasului îl vor fascina pe cel mic din primul moment. Mai mult decât atât, faptul că va purta la mână un ceas care nu face parte din categoria de ceasuri ieftine, îl va face să se simtă mândru și apreciat.

Unde găsim ceasuri smart la cele mai bune prețuri?

Fie că urmează ziua de naștere, fie că vrei să îi faci un cadou pentru a-l recompensa pentru activiatea școlară sau sportivă, un ceas de mână smart este fără doar și poate cadoul care îi va face o bucurie imensă oricărui copil. Noi îţi recomandăm să vizitezi magazinele online de ceasuri pentru că au o paletă largă de modele şi culori pentru brăţară, adecvate diferitelor grupe de vârstă.

Trebuie să ai în vedere că deşi sunt ceasuri concepute pentru copii, preţul nu este foarte mic tocmai datorită facilitaţilor multiple pe care le au. Deci, nu le căuta la ceasuri ieftine sau la cele cu reduceri foarte mari.

Oferind cadou un ceas de mână smart copilului tău, beneficiezi și tu ca părinte de funcțiile acestuia. Chiar dacă nu este genul de obiect pe care să-l cumperi din magazinul de la colţul străzii, nu costă totuși o avere. Îl poţi găsi la preţuri avantajoase în numeroase magazine online de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *