free download 78 travel guides written by experts

Un show pacatos lider de audienta

Te pui cu blondele şi Narcisa Sălbatică se menţin în preferinţele telespectatorilor

Un show păcătos, emisiunea moderată de Dan Capatos în fiecare seară de luni până joi la Antena 1 s-a clasat aseara în fruntea clasamentului de audienţă. Narcisa Sălbatică şi Te pui cu blondele se menţin şi ele în top.

Un show păcătos a înregistrat aseară, 16 martie, 2.1% rating şi 13.1% share la nivelul publicului din mediul urban, devansând programele postului PRO TV care a înregistrat 1.9% audienţă medie şi 12 procente cotă de piaţă. Locul al treilea a fost revendicat de Antena 3, televiziunea de ştiri înregistrând aseară la nivelul aceluiaşi target 1.4% rating şi 8.7% share.

În preferinţele telesepctatorilor din mediul urban au rămas şi Te pui cu blondele? şi Narcisa Sălbatică. Emisiunea moderată de Dan Negru a adus aseară Antena 1 pe primul loc în topul audienţelor cu 7% rating şi 15% share, devansând porgramele difuzate de Pro Tv. La ora 21.40 evoluţia lui Ion Dichiseanu, invitatul lui Dan Negru la Te pui cu blondele? a fost urmărită de 1.138.000 de telespectatori din mediul urban, un număr aproape dublu faţă de cel al telespectatorilor care au urmărit Pro Tv.
Narcisa Sălbatică rămâne în continuare preferata telespectatorilor. În intervalul de difuzare al serialului, Antena 1 a fost ieri, 16 martie, lider de piaţă pe targetul all urban cu 4.7% rating şi 12 % share. Locul al doilea i-a revenit unei alte televiziuni din trustul Intact. Antena 3 a atins aseră o audienţă medie de 4.3% şi o cotă de piaţă de 10.9 procente, fiind urmată de TVR 1 cu 4.1% rating şi 10.4 % share. Surprinzător, postul PRO TV nu a intrat în top 3 cele mai urmărite posturi în rândul telesepctatorilor din mediul urban în intervalul de difuzare a Narcisei Sălbatice.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 16 martie 2011

Bucuresti, 17.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *