metalshow

Un show pacatos din nou lider de audienta

Narcisa Sălbatică şi Observator 16 se menţin în preferinţele telespectatorilor

Un show păcătos, emisiunea moderată de Dan Capatos în fiecare seară de luni până joi la Antena 1 încheie săptămâna lider de piaţă, după ce s-a clasat în fiecare zi a acestei săptămâni în fruntea clasamentului de audienţă. Narcisa Sălbatică şi Observator 16 se menţin şi ele în top.

Un show păcătos a înregistrat aseară, 10 martie, 2.9% rating şi 18.6% share pe targetul all urban, devansând programele postului PRO TV – situat pe cea de-a doua poziţie- care a reuşit să adune în faţa televizorului o medie de 200.000 de telespectatori din mediul urban, adică un rating de 1.7% şi o cotă de piaţă de 11 procente. Poziţia a treia i-a revenit unui alt post din trustul Intact. Antena 3 s-a clasat în Top 3 cele mai urmărite programe în intervalul 23.45 – 01. 23 în rândul publicului din mediul urban, cu o audienţă medie de 119,000 de telespectatori.

Pe primul loc în preferinţele telespectatorilor din mediul urban s-a menţinut şi telenovela Narcisa Sălbatică. Seraialul difuzat de Antena 1 a înregistrat aseară 5,7 procente rating şi o cotă de piaţă de 14% surclasând programele concurenţei. Locul doi a fost ocupat şi de această dată de PRO TV, cu 4.7 % audienţă medie şi 11.6% share, în vreme ce locul al treilea i-a revenit tot postului Antena 3, cu 3.6% rating şi 8.9% share pe targetul all urban.

Lider de piaţă a fost ieri şi Observatorul orei 16. Jurnalul prezentat de Oana Frigescu a adus în faţa televizorului o medie de 461.000 de telespectatori din mediul urban, devansând posturile PRO TV şi Kanal D.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 10 martie 2011

Bucuresti, 11.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *