free download 78 travel guides written by experts

Un roman din Spania, la un pas de marele premiu la “Castigi in 60 de secunde”

Românii au fost din nou alături de Antena1

Românii au rămas şi ieri alături de Dan Negru, urmărind Câştigi în 60 de secunde şi, cu siguranţă nu au avut motive sa regrete. Andrei Zaharescu le-a arătat telespectatorilor că ştirile nu sunt sigurele lucruri la care se pricepe, iar concurentul venit special din Spania pentru a participa la show–ul lui Dan Negru a fost la un pas de marele premiu. Vârful de audienţă a trecut de un milion de telespectatori.

Căştigi în 60 de secunde, gameshow-ul difuzat de Antena 1 în fiecare marţi de la 20.20, rămâne în continuare ]n preferintele telespectatorilor. Aseară, emisiunea prezentată de Dan Negru a fost urmărită de o medie de 744.000 români din mediul urban, pentru ca la ora 21.23 să înregistreze un rating mediu de 10.1%, tradus într-un număr de 1 164 000 de telesepctatori din mediul urban.

După ce în primele două ediţii Simona Gherghe şi Victor Ciutacu au acceptat provocarea de a-şi demonstra abilităţile, aseară a fost rândul lui Andrei Zaharescu. Prezentatorul Observatorului de Noapte a venit cu cei mai fideli susţinători ai săi – Eva şi Petru.

Tot aseară, românii au putu urmări şi evoluţia din show a unuia dintre cei mai determinaţi concurenţi. A venit din Spania, special pentru a patricipa la Câştigi în 60 de secunde, s-a antrenat şi a venit pornit să câştige marele premiu. Deşi a fost concurentul care a reuşit să ajungă cel mai departe în show, nu a reuşit să treacă decât de 8 dintre cele 10 probe ale competiţiei.

Premiile pe care Dan Negru le da în emisiune nu sunt singurele pe care Câştigi în 60 de secunde le aduce românilor. Pe 30 aprilie şi 1 mai, toţi cei care cred că au îndemânare sunt aşteptaţi la mare, la Vama Veche, Mamaia şi Constanţa să încerce probele din concurs şi pot câştiga automat o Dacia Duster. Detalii pe www.castigiin60desecunde.a1.ro.

Cu emisiuni precum Academia vedetelor, Ciao Darwin sau, mai recente, Te pui cu blondele, Plasa de stele, Dan Negru este singurul moderator roman care s-a mentiunut constant in topul audientelor şi, de asemenea, omul de televiziune din România cu cele mai multe formate prezentate. Telespectatorii Antena 1 îl pot urmări duminica, la Plasa de stele şi marţea la Câştigi în 60 de secunde.

De aproape 20 de ani, Antena 1 este lider in arta divertismentului oferindu-le telespectatorilor show-uri impresionante. Si anul acesta, postul de televiziune dezvolta o strategie ambitioasa pregatind cele mai spectaculoase emisiuni pentru romani. Show-uri precum X Factor, Next top model, Plasa de Stele, Burlacul, Castigi in 60 de secunde sau In puii mei, precum si editiile speciale sunt doar cateva dintre emisiile pe care telespectatorii le situeaza in topul preferintelor lor.

La mai puţin de un an de la lansarea în Statele Unite, Antena 1 le aduce românilor cel mai tare gameshow din lume: „ Câştigi în 60 de secunde", un concurs incitant cu o miza de 50.000 de lei. Participanţii sunt oameni obişnuiţi care concureazã individual şi care se luptã doar cu propriile limite şi cu timpul – 60 de secunde pentru a-şi demonstra îndemânarea. Formatul de succes a fãcut în scurt timp înconjurul lumii, fiind difuzat în ţãri precum: Australia, Belgia, Brazilia, Germania, Suedia, Uruguay sau Columbia şi urmând a fi lansat şi în alte state.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targeturile all urban
Perioada 19 aprilie 2011

Bucuresti, 20.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *