Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un român câștigă în medie 440 euro din recomandarea aplicației de transferuri către prieteni

Programul de recomandări „Invită un prieten” al TransferGo este folosit de zeci de mii de români din țară și de peste hotare pentru a își suplimenta veniturile cu 22 euro pentru fiecare recomandare.

Programul de recomandări „Invită un prieten” derulat de TransferGo, compania de transferuri internaționale de bani, generează în medie 440 euro pe lună pentru un utilizator, potrivit celor mai recente date ale companiei.

Mai mult, programul TransferGo se bucură de popularitate atât în rândul românilor din țară, cât și a celor din străinătate, peste 50.000 de români înscriindu-se, până în prezent, pentru a beneficia de recompensele oferite la recomandarea aplicației TransferGo către rude, prieteni sau cunoscuți.

De asemenea, compania a raportat o creștere de 30% de la an la an a ratei de înscriere a românilor în acest program, trendul ascendent fiind înregistrat în rândul ambelor tipuri de utilizatori români. Totodată, din utilizatorii noi, veniți prin intermediul programului „Invită un prieten”, cel puțin jumătate devin utilizatori fideli și fac transferuri în mod regulat prin TransferGo , datorită avantajelor serviciului, precum rapiditatea sau comisioanele mici plătite.

RO-Invita un prieten_TransferGo

„În urmă cu câțiva ani, când am lansat acest program, l-am gândit ca pe o metodă de a ne recompensă utilizatorii care ne apreciază și care au implusul de a ne recomandă aplicația mai departe prietenilor lor. Având în vedere feedback-ul extrem de pozitiv primit, am făcut mai multe ajustări ale programului, crescând suma pe care o primește cel care face recomandarea, făcând mai avantajoase condițiile necesare pentru primirea recompensei, iar din decembrie anul trecut am facut schimbarea de la 10/10 la 20/0, motivându-i pe cei interesați să ni se alăture, ” afirmă Marius Nedelcu, Chief Marketing Officer, TransferGo.

Pentru a lua parte la programul de recomandări, utilizatorul trebuie să trimită codul său unic de invitație către un prieten. Codul se regăsește în secțiunea „Invitație” din contul de pe platforma online sau din aplicație. Acesta se poate distribui printr-un mesaj text sau prin intermediul serviciilor de mesagerie sau al platformele de socializare.

Cel care primește codul trebuie să îl copieze și să îl introducă în câmpul dedicat, la momentul la care își creează cont pe platforma web sau în aplicația TransferGo. După ce proaspătul utilizator s-a înregistrat cu codul de invitație și a efectuat un transfer de 60 euro între 2 monede diferite (spre exemplu euro – lei sau lei – euro), cel care l-a invitat primește o recompensă de 22 euro. Recompensa este adăugată automat în contul de utilizator TransferGo, în secțiunea „Invitație”, de unde trebuie colectată personal pentru a fi transferată în contul bancar al utilizatorului, în termen de 5 zile lucrătoare. Nu există o limită impusă de recomandări pentru a beneficia de recompensele programului.

La nivel global programul „Invită un prieten” este unul dintre vectorii principali de dezvoltare a bazei de clienți TransferGo din ultima perioadă. În 2020 un total de 1 milion de euro au fost câștigați din recompense de către utilizatorii participanți la acest program, din întreaga lume.

Pe plan local, TransferGo este prezent din 2015, iar în luna ianuarie a acestui an, compania a raportat o creștere de 50% a fluxului de bani pentru țara noastră în 2020, precum și un grad de utilizare a aplicației de peste 80%, conform rezultatelor preliminare ale companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *