Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un Revelion… regal, la TVR 1!

Ediţii şi emisiuni speciale, filme bune şi muzică pentru toate gusturile – aceasta este oferta TVR 1 pentru cei care aleg să-şi petreacă vacanţa de Revelion în faţa micilor ecrane.

Finalul lui 2007 şi începutul anului 2008 stau sub semnul regalităţii la TVR 1. Pe 29 decembrie, Cătălin Ştefănescu ne prezintă o ediţie de excepţie a emisiunii Garantat 100%, în care îi întâlneşte pentru prima oară, împreună într-un interviu de amploare, pe  Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României şi Alteţa Sa Radu, Principe de Hohenzollern-Veringen. Tot în seria despre regalitate se înscrie şi prima ediţie din 2008 a emisiunii dezbatere De ce democraţia?, din 3 ianuarie, în care Nicolas Don le propune telespectatorilor documentarul La porţile infernului, o trecere în revistă a unor personaje marcante ale istoriei din perioada ’38-’45, printre care şi Regele Mihai I al României. Seria culminează cu emisiunea Profesioniştii de pe 5 ianuarie, în care Eugenia Vodă o va avea invitată pe Majestatea Sa Regina Ana a României, în singurul interviu acordat de-a lungul vieţii sale.  În ultima zi a anului, de la 14.15, Marina Almăşan Socaciu prezintă o ediţie specială Ne vedem la TVR!¸ o emisiune închinată Zilei TVR. Vedetele de ieri şi de azi ale postului public, oameni care s-au aflat la cârma instituţiei din ’89 încoace, producători care şi-au lăsat amprenta asupra TVR, artişti lansaţi aici, revoluţionari din Decembrie ’89, personalităţi din diferite domenii se adună să ureze „La mulţi ani!" TVR. 

Seara de Revelion va începe la TVR 1 cu actorii din Komando TVR şi cu momente Best of TVR, scurte treceri în revistă ale celor mai bune programe ale anului 2007.
De la ora 20.20, Iuliana Tudor îi aşteaptă pe telespectatori în faţa micilor ecrane, pentru că se dă startul la Revelion 2008! Iuliana a ales să încheie anul 2007 cu speranţă, aşa că, O dată-n viaţă, studioul în care ne aşteaptă de obicei se umple de copii. Dar nu orice copii, ci performeri la superlativ în diferite domenii: Noni şi Alina Eremia, concurenţi cu rezultate excepţionale la concursurile Eurovision Junior în 2004 şi 2005, Ioana Badea, olimpică la limba engleză şi Radu Zărnoveanu, cel mai mic olimpic internaţional la informatică din România.
Mai târziu, în aceeaşi noapte, Ludovic Orban, George Pruteanu, Lavinia Şandru, Raluca Turcan, Petre Roman vor cânta o dată-n viaţă alături de Nicolae Furdui Iancu, Floarea Calotă, Aurel Tămaş, Laura Lavric, Irina Loghin, Gabriela Tuţă, demonstrând astfel că politicienii pot „cânta” şi „juca” şi după cum li se dă „tonul”… Iar tonul este dat, în noaptea dintre ani, de Nicolae Botgros şi Iuliana Tudor.

În noaptea de Revelion, multe vor fi Surprinse – Surprinse de simpaticul Cove, într-o emisiune parodie după programul Andreei Marin Bănică, când vor fi sorcoviţi cei care anul trecut au ţinut sus audienţa şi notorietatea TVR prin fapte, gesturi şi atitudini… „curajoase”.
Cu o oră înainte de trecerea dintre ani, TVR 1 intră în legătură directă cu Romexpo, de unde Luminiţa Anghel transmite pentru TVR 1 selecţii din Revelionul organizat de Primăria sectorului 5. Pe lângă momente cu Andra, Andreea Bănică, Mihai Trăistariu, VH2, Voltaj, Simplu, Akcent, Mandinga, Pepe, Ioniţă şi Viorica din Clejani, românii vor beneficia de concertele oaspeţilor din străinătate –  Alphaville, trupa germană de pop-rock renumită pentru hituri ca „Forever Young” sau „Big in Japan”, şi Tom Jones, simpaticul solist galez care ne-a încântat de-a lungul anilor cu piese ca „Delilah” sau „What’s New Pussycat?”.

La miezul nopţii se vor auzi urările preşedintelui Traian Băsescu în direct din Piaţa Constituţiei, unde Gianina Corondan va sărbători alături de bucureşteni, iar spre dimineaţă românii vor juca alături de cei mai iubiţi interpreţi ai cântecului popular românesc, după ce Tezaur folcloric, emisiune brand a TVR, a împlinit 25 de ani.

În prima zi a anului 2008, Dan Bittman, Antonio şi trupa Mandinga, într-o ediţie specială Dănutz SRL, în care vor fi prezenţi cei mai iubiţi artişti şi cele mai bune momente din sezonul ce tocmai s-a încheiat. „Patronul” va anunţa Premiile Anului 2007, dar şi el va fi surprins cu o distincţie specială…
Ca la orice sfârşit de an, oamenii se distrează, îşi fac planuri de viitor, dar privesc şi în urmă, la anul care tocmai se încheie. În ultima zi a anului 2007, Monica Ghiurco propune o ediţie specială a Săptămânii politice, cu jurnaliştii Nicoleta Savin, Adrian Ursu şi Victor Ciutacu.
Iar microbiştii au parte de o retrospectivă a meciurilor echipei naţionale. Alături de Emil Grădinescu, ei vor retrăi, pe 31 decembrie, Drumul spre EURO 2008 al „tricolorilor”.

Din programul zilelor din preajma Revelionului nu va lipsi muzica, de toate genurile şi pe toate gusturile. Pe 28 şi 29 decembrie, melomanii au şansa să-i asculte pe Roberto Alagna, Renee Fleming, Luciano Pavarotti, Placido Domingo sau Kirite Kanawa la Gala Operei Metropolitan, 2006. Tot pe 29 decembrie, câştigătorul unor trofee ca Discul de Aur, Discul de Platină şi Dublul Disc de Platină, Shakin’ Stevens, vine la TVR 1! Duminică, la ora14.20, urmăriţi Spectacolul de operă: La Traviata, înregistrat la Scala din Milano, cu Angela Gheorghiu şi Ramón Vargas. Şi, ca în fiecare an, TVR 1 difuzează şi în prima zi a lui 2008 Concertul extraordinar de Anul Nou de la Viena, susţinut de Orchestra Filarmonicii din Viena. Rock-erii se vor bucura de Concertul Queen desfăşurat în 1981, la Montreal şi transmis de TVR 1 pe 2 ianuarie, iar fanii Spice Girls vor urmări, miercuri seară, documentarul referitor la concertul susţinut de cele cinci în iulie 2007, după reunirea grupului.

Producţiile cinematografice de elită continuă şi în perioada Revelionului, cinefilii putând urmări în aceste zile filme ca Ce-şi doresc femeile, Asasinarea lui Richard Nixon, În căutarea lui Nemo, Asterix şi vikingii sau Ocolul Pământului în 80 de zile.

Bucuresti, 21.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *