free download 78 travel guides written by experts

Un ratoi, o capra dresata, un papagal Ara ararauna, un urs coati si o maimuta paianjen

vin la „Ham talent” in ultima editie de preselectii

Joi, de la 20:30, la Antena 1, în ultima ediție de preselecții

Mâine, de la 20:30, la „Ham talent” vin ultimele animale de companie care speră să prindă un loc în semifinale. Etapa preselecțiilor se încheie însă mâine cu câteva reprezentații alese pe sprânceană. Un rățoi, pe numele lui Fripturică, măcăne pe înțelesul stăpânului său, care îi iubește ca pe ochii din cap, o capră dovedește că poate fi dresată, iar un papagal Ara ararauna cucerește juriul nu doar prin frumusețe, ci și prin istețime. „Poți face cu el tot ce îți dorești. Important e să îi acorzi atenția necesară”, declară stăpânul lui. Cine este el, cu ce se ocupă și ce număr au pregătit ei, joi, de la 20:30, la „Ham talent”.

Tot mâine, telespectatorii Antenei 1 vor cunoaște un alt copil care are la el acasă o adevărată grădină zoologică în miniatură. Băiețelul are, printre altele, porci vietnamezi, struți, capre, maimuțe, dar și urși coati, găini foarte rare și papagali. Cum reacționează membrii juriului atunci când îi află povestea și ce sfaturi primește el în culisele emisiunii, mâine, în ultima ediție de preselecții.

Încă o dată se va demonstra necesitatea câinilor de căutare – salvare, atât de folositori atunci când viața unor oameni este pusă în pericol. Mihai Petre va face parte din numărul pregătit de o echipă de intervenții și își va ascunde portofelul în public, pentru a fi găsit de un câine. Dacă reușește patrupedul să își încheie misiunea cu succes, mâine, de la 20:30, la „Ham talent”.

Nelipsite vor fi și lecțiile date atât de animale, cât și de oameni care au înțeles că stă în puterea lor să salveze necuvântătoare și să le dea dreptul viața pe care o merită. Duminică, prima semifinală a emisiunii va aduce nu doar evoluții surprinzătoare, ci și reguli noi, mult mai aspre.

Bucuresti, 09.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *