metalshow

Un “QuickEnd” cu 60% reduceri la telefoane si accesorii de la QuickMobile

Quickmobile650 de lei reducere la
Samsung Galaxy
S5 iar tableta Google NEXUS 7 WiFi cu 60% mai ieftina.

QuickMobile da startul unui "QuickEnd" cu reduceri de pana la 60% la telefoane mobile, tablete si cele mai inovative ceasuri. Preturile accesorilor "Anymode-design for Samsung" vor scadea si ele cu 50%. Profita de ofertele de nerefuzat incepand de vineri dimineata si pana duminica seara. Intra pe www.quickmobile.ro si incepe cumparaturile!

QuickMobile, unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de produse IT&C din Romania reinventeaza conceptul de Black Friday si le aduce pasionatiilor de gadgeturi nu doar o zi de reduceri pe an ci un "QuickEnd". Vor fi trei zile (vineri, sambata si duminica) in care telefoanele Samsung, LG si Apple, tabletele Nexus, ceasurile Gear V700 si accesoriile Samsung vor avea un pret cu pana la 60% mai mic.

Cel mai asteptat telefon al inceputului de an, Samsung Galaxy S5 DualSim va beneficia de o reducere extraordinara de 650 de lei. In acest "QuickEnd" va costa doar 1.999 de lei.

De o reducere substantiala va avea partea si LG G3. Cu un ecran cu o rezolutie de 5,5 inch, o camera de 13 MP si un procesor Qualcomm Snapdragon 805 acesta va costa cu 400 de lei mai putin ajungand la un pret de 1.899 de lei in "QuickEnd".

"De Black Friday magazinul online QuickMobile a avut peste 500.000 de vizitatori care s-au bucurat de reduceri. Am avut la momentul de varf al campaniei de reduceri si 10 comenzi pe minut. Vazand cat de cautate sunt unele telefoane si accesorii ne-am decis sa le oferim pasionatilor de gadgeturi posibilitatea de a beneficia de promotii si in alte zile. S-a nascut ideea de "QuickEnd" adica trei zile cu preturi mici la produse foarte cautate" (Tudor Tiboc – CEO QuickMobile)

In "QuickEnd"-ul 19 – 22 septembrie cei care se aflau in cautarea unui smart watch s-ar putea sa fi gasit combinatia perfecta. Quickmobile reduce cu 25% pretul ceasului Samsung Gear V700. Cu o memorie interna de 4GB si un procesor de 800 MHz acesta are o autonomie de pana la 25 de ore. Va fi disponibil la pretul de 399 de lei.

Campania de reduceri "QuickEnd" incepe vineri dimineata si in lantul de magazine QuickMobile din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Baia-Mare si Sighetu Marmatiei. Preturile cu pana la 60% mai mici vor fi valabile pana duminica, la ora inchiderii shop-urilor.

Bucuresti, 19.09.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *