Kinodiseea

Un proiect castigat: Tunisia si Egipt

Ultimele curse charter organizate sub tutela operatorului Best Reisen au incheiat sezonul de vara decoland in octombrie din Bucuresti si Cluj Napoca spre Sharm El Sheik in Egipt. Zborurile se vor relua in anotimpul rece si aceasta destinatie va fi una dintre cele trei optiuni incluse in programele tour-operatorului european specializat in vacante in Tunisia, Egipt, Spain, Turcia sau alte locatii exotice indepartate. Numai in aceasta vara, un numar de peste 20.000 de romani au ales sa calatoreasca cu pachete turistice cu zbor charter inclus, organizate de Best Reisen, ocupand peste 80 la suta din locurile oferite. Ofertele turistice in Hurghada si Monastir vor fi disponibile saptamanal pana la sfarsitul anului iar in perioada sarbatorilor zborurile vor fi dublate.
“Am oferit in vara aceasta trei destinatii turistice importante: Hurghada si Sharm El Sheik in Egipt, si Monastir in Tunisia, cu plecari directe din Bucuresti si Cluj Napoca. In ciuda parerilor pesimiste de la inceputul sezonului, datorita implicarii accentuate a echipei noastre, a produselor exceptionale si a unui raport calitate-pret imbatabil, am reusit nu numai sa transformam proiectul intr-unul valid, ci chiar sa obtinem un grad de ocupare pentru Egipt de 84% si de peste 90% la zborurile spre Tunisia.” a declarat Csaba Garamszegi, managerul Best Reisen Romania. “ Am folosit avioane precum  Airbus si Boeing cu o capacitate de 148 si respectiv 178 locuri, apartinad partenerilor nostri Koral Blue Airlines si Karthago Airlines, pentru a opera patru zboruri in aceasta vara, si am oferit cluburi si hoteluri speciale numai pentru clientii nostri. Alaturi de zborurile din Budapesta si Debrecen spre Antalya si Marmaris, Mallorca si Ibiza, Rhodos si Creta, Monastir, Djerba si desigur Egipt, am furnizat servicii pentru 20.000 de turisti romani, estimarea cifrei noastre de afaceri pentru anul acesta depasind 10 milioane de Euro.” a adaugat Domnul Garamszegi. “ Principalul nostru obiectiv este sa fim un tour-operator puternic, si ne concentram pe acest aspect prin introducerea pe piata romaneasca a aceleiasi politici pe care o folosim in toate celelalte tari unde suntem prezenti: tour-operatorul se ocupa de toate detaliile de management al excursiei iar agentiile revanzatoare sunt responsabile pentru vanzarile efective.  Aceasta procedura functioneaza cu succes in Europa de Vest iar numarul actual al partenerilor nostri reselleri se apropie de 1000 de entitati juridice numai in Romania” a concluzionat managerul Best Reisen Romania.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Grupul complet a organizat vacante pentru mai mult de 180.000 de turisti in 2006 si si-a deschis punctul de lucru in Romania incepand cu 2005. Numai agentia din Romania a avut un cifra de afaceri de 3 milioane de euro in 2006, si ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 970 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 12 ani pe piata turistica europeana si de 3 ani in industria de turism din tara noastra.

Bucuresti, 24.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *