metalshow

Un profesionist la indemana oricui

Fujifilm FinePix S6500fd

Fujifilm FinePix S6500fd, cu noua tehnologie Face Detection, este o camera digitala ce imbina performantele unui SRL digital cu usurinta in utilizare a unei camere digitale compacte. Avand incorporat senzor Super CCD 6 megapixeli de generatia a 6a de la Fujifilm, procesor rapid Real Photo si sensibilitate IS0 3200 la rezolutie maxima, FinePix S6500fd realizeaza imagini splendide, deosebit de clare.

Prin noua tehnologie Fujifilm Face Detection, FinePix S6500fd poate identifica si focaliza pana la 10 subiecti intr-un cadru, in doar 0.05 secunde, optimizand in acelasi timp si gradul de expunere.

FinePix S6500fd are incorporate lentile Fujinon zoom 10.7x (28-300mm) cu un sistem performant de control si ajustare cu precizie a distantei focale.
Sensibilitatea ridicata a  aparatului are beneficiul de a contracara obtinerea unor fotografii miscate, ca rezultat al miscarii camerei sau a subiectului fotografiat, si asta chiar si la zoom maxim.

In conditii de lumina slaba, fara utilizarea blitului, FinePix S6500fd poate realiza imagini clare la ISO 3200 fara reducerea rezolutiei, iar combinatia cu tehnologia Face Detection se traduce prin fotografii in care fetele tuturor personajelelor sunt clare si naturale.

Rapiditatea procesorului este un alt atu al lui FinePix S6500fd, viteza impresionanta de 0.035 secunde surclasand multe modele de camere DSLR.

FinePix S6500fd utilizeaza un sistem de blit inteligent, conceput de Fujifilm, care ajusteaza automat gradul de expunere si puterea blitului in functie de pozitia subiectului, distanta acestuia fata de aparat si conditiile de iluminare, pentru a obtine tonuri naturale ale pielii, dar si fundaluri clare. In modul de fotografiere “Natural Light & Flash”, aparatul realizeaza automat doua imagini: una cu blit, alta fara blit, pe care le afiseaza apoi una langa alta pentru a le putea compara pe loc.

FinePix S6500fd are un monitor LCD de 2.5” si un vizor electronic de inalta rezolutie, dand astfel utilizatorului posibilitatea de a alege cel mai bun mod de compunere a imaginii. Aparatul poate filma la rezolutie 640 x 480 pixeli (30 cadre pe secunda), cu sunet si cu utilizarea zoom-ului in timpul filmarii.

Aparatul este disponibil in magazinele Carrefour si Media Galaxy

Bucuresti, 15.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *