free download 78 travel guides written by experts

Un portofoliu extins de băuturi energizante

Coca-Cola HBC România va distribui produsele Monster Energy, diversificând oferta de băuturi energizante

Coca-Cola HBC România anunță extinderea portofoliului de produse, oferind pe piața locală marca Monster Energy, diversificându-și astfel oferta de băuturi energizante, care include și marca Burn.

Coca-Cola HBC România a devenit importatorul și distribuitorul oficial pentru brand-ul Monster Energy, în urma unui acord global, conform căruia Companiei Coca-Cola (The Coca-Cola Company) îi revine un procent de aproximativ 16,7% din capitalul producătorului de băuturi Monster, o investiție cotată la 2,15 miliarde dolari.

Băutura energizantă Monster Energy este distribuită pe piața din România de către Coca-Cola HBC România din luna aprilie 2016. La nivel local, marca Monster este disponibilă în patru variante, ambalate în doze de 500 ml: Energy (energizant clasic), Absolutely Zero (fără zahăr, zero calorii), Ripper (70% băutură energizantă și 30% suc natural de fructe) și Assault (combinație răcoritoare de energizant cu suc carbonatat). Pe ambalajul tuturor produselor sunt furnizate informații detaliate despre ingredientele folosite, respectiv conținutul caloric.

„Extinderea portofoliului nostru de băuturi energizante cu un brand atât de puternic și de iubit de consumatori ne aduce și mai multă valoare și întrevedem multe oportunități în viitor. Energizantele rămân un segment extrem de dinamic, oferind consumatorilor distracție si funcționalitate. Piața băuturilor energizante a înregistrat o creștere de două cifre anul trecut. Prin includerea produselor Monster Energy, ne-am diversificat portofoliul și putem oferi consumatorilor noștri o gamă și mai variată de băuturi, pentru toate gusturile și stilurile de viață”, a declarat Jaak Mikkel, Director General al Coca-Cola HBC România.

În Europa, Grupul Coca-Cola Hellenic distribuie Monster Energy în 20 de țări în care își desfășoară activitatea: Cehia, Ungaria, Slovacia, Austria, Bulgaria, Elveția, Cipru, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Polonia, Italia, România, Slovenia, Croația, Bosnia, Ucraina, Serbia și Macedonia. Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari furnizori de mărci de băuturi energizante din punct de vedere valoric, având o creștere continuă în această categorie. Coca-Cola HBC România va continua să implementeze strategia stabilită la nivel de Grup pentru segmentul băuturilor energizante, care este axată pe promovarea ambelor mărci – atât Burn, cât Monster.

Marca Monster Energy a fost lansată în SUA în anul 2002, de către Hansen Beverage Company și a ajuns rapid la statutul de brand global, fiind comercializată în 115 țări din întreaga lume. Este numărul unu în topul celor mai vândute energizante din SUA, se bucură de aprecierea consumatorilor și este renumită ca brand partener pentru diverse evenimente sportive, precum curse moto speedway, MotoGP, Formula 1, snowboard, UFC, BMX, skate. Marca este asociată sporturilor extreme cu motor, muzicii rock și, în general, unui stil de viață trăit la maximum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *