free download 78 travel guides written by experts

Un Paste ca in povesti la „Ferma Vedetelor”

Armonia s-a reinstalat la Ferma Vedetelor și, cu ocazia Paștelui, concurenții au revenit la sentimente mai bune unii față de ceilalți. În haine de sărbătoare, cu voie bună, muzică și dans, așa au sărbătorit vedetele 100% românește, alături de nea Rață, Iulia Vântur și cea mai frumoasă surpriză: Loredana!

Ferma Vedetelor a fost urmărită, în intervalul de difuzare 20:31 – 22:20, de aproximativ 1.8 milioane de români, iar în minutul de aur, de la 21:53, aproximativ 2.2 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul audiențelor cu 9.4 puncte de rating și 22.5% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut 6.2 puncte de rating și 14.8% share.

După cum s-au obișnuit deja, duminica este zi de joc. De data aceasta cei șapte fermieri au primit o provocare specifică zilei de sărbătoare: vânătoarea de ouă. Astfel, ei s-au împărțit în două echipe, fete contra băieți, arbitrate de Augustin, și au ascuns ouă în bucătărie și în dormitorul comun. Echipa fetelor a reușit să găsească trei din cele cinci ouă și a câștigat. Premiul a constat în pachete de acasă, scrisori și fotografii.

Deschiderea pachetelor a adus lacrimi și emoții puternice printre concurenți, iar, după atâta timp petrecut izolați, primele vești de acasă au fost ca o gură de aer proaspăt, care le-a dat puterea să meargă mai departe. Singura care nu s-a putut bucura de acest răsfăț a fost Cristina, care nu a primit nicio scrisoare de la iubitul ei. Fermierii au împărtășit momente frumoase și intime, și-au cunoscut familiile unii altora din fotografii, iar acest lucru i-a apropiat.

Negustorul Vasile a venit cu bunătăți și a fost așteptat ca pâinea caldă. Nici în ziua de Paște concurenții nu s-au putut abține și au mai sustras d-ale gurii din căruța negustorului. Surpriza lui pentru fermieri a fost o jumătate de miel: „Da’ unde ai găsit pisica asta?”, a spus Augustin când a văzut bucata de carne. După ce au încheiat negocierile, Vasile a fost poftit la masă, iar fermierii l-au omenit cu brânză, ouă și vin, au cântat în jurul mesei, iar el le-a spus povești haiducești. Cristina a izbucnit în lacrimi când Vasile i-a oferit scrisoarea de la iubitul ei, pe care nu mai spera să o primească.

A venit și rândul lui nea Rață să le spună Hristos a Înviat! și să le aducă materiale pentru construirea unor cuști de iepuri. Pe lângă asta, el le-a adus pastramă din partea lui, pe care i-a încredințat-o lui Augustin: „Să nu te mai aud că nu țin eu la tine!”.

Nea Rață le-a dat ca sarcini pentru această săptămână să construiască afumătoare și cuștile iepurilor, apoi a intrat în bucătărie, unde s-a înveselit, a cântat, a ciocnit ouă cu fermierii săi și a făcut chiar și skandenberg cu Augustin. Miza a fost repararea sobei, iar în timp ce se luptau, fetele l-au pupat și l-au gâdilat, pentru a-l sabota.

Iulia Vântur i-a găsit pe fermieri gătiți, în haine tradiționale de sărbătoare. Când au fost întrebați pe cine cred ei că a lăsat Corina fermier al săptămânii, voturile lor s-au îndreptat către Vica, Dima, Augustin și Ionuț, însă Corina a ales să îl pună pe Dima, în semn de mulțumire pentru că a mers cu ea în pădure să o liniștească și a învățat-o să facă focul: „Uite că a venit și ziua cea mare, când am ajuns fermier! Sunt așa bulversat, nu îmi dau încă seama de tot ce trebuie să fac!”, a spus Dima.

Cea mai mare surpriză de Paște, care le-a făcut ziua mai frumoasă, a fost venirea Loredanei alături de muzicienii ei la Ferma Vedetelor. Când au văzut-o, concurenții au sărit pe ea de bucurie și au chiuit: „A fost fix ca dintr-un tort! A fost extraordinar!”, a spus Cristina despre apariția Loredanei.

În curte s-a încins o horă pe cinste, la care s-a alăturat și nea Rață, ulterior fetele făcându-i Loredanei turul fermei. I s-au confesat și i-au povestit experiențele lor cu viața la țară și Loredana, la rândul ei, le-a povestit despre copilăria de la bunici și despre vremurile de atunci.

Distracția a atins cote maxime și a continuat pe masa din bucătărie, unde au cântat și au dansat. Doinița a fost de neoprit, transformându-se în sufletul petrecerii: „M-am încărcat cu energie pentru încă trei-patru săptămâni!”, a povestit Dan după vizita Loredanei.

Experiența de la Ferma Vedetelor a făcut-o pe Loredana să spună: „Uneori și muzica poate suplini o masă copioasă și cred că acum ei sunt mai sătui decât dacă ar fi mâncat pastrama de la nea Rață!”.

În episodul din această seară, de la 20:30, numai la PRO TV, telespectatorii vor vedea cum se descurcă fermierii la tunsul oilor, ce mize noi se ridică în joc, dar și cum se va descurca Dima în poziția de fermier al săptămânii și pe cine va alege servitori.

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Bucuresti, 14.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *