Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un par frumos si sanatos cu noile produse Gerocossen Capilar+

În această primăvară, compania Gerocossen lansează Capilar+, o nouă gamă de produse destinate îngrijirii părului, un tratament revoluţionar împotriva căderii părului.

Produsele din gama Gerocossen Capilar+ au în compoziţie o serie de ingrediente active care îmbunătăţesc micro-circulaţia sanguină la nivelul scalpului, fortifică rădăcina firului de păr, stopează căderea prematură a acestuia şi îi favorizează creşterea. Este vorba, în primul rând, despre complexul natural pe bază de extracte din scoarţa arborelui de chinină, bogat în taninuri, zaharuri, vitamine, fitosteroli şi, evident, chinină. Acţiunea extractului din arborele de chinină este potenţată în asociere cu extractele de ginseng, nuc şi urzică. Provitamina B5 hidratează părul, conferindu-i strălucire, vitalitate şi supleţe.

Un ingredient cu totul remarcabil conţinut de produsele din gama Gerocossen Capilar+ este complexul activ brevetat Procapil®, o combinaţie de trei substanţe active (biotinoyl tripeptide-1, apigenin și acid oleanolic) cu acţiune specifică asupra celor trei cauze ale alopeciei: micro-circulaţie deficitară, atrofie foliculară cauzată de dihidrotestosteron şi îmbătrânirea foliculului.

Gama Gerocossen Capilar+ include un şampon-tratament împotriva căderii părului, o loţiune-tratament împotriva căderii moderate a părului şi un ser-tratament împotriva căderii părului.

Şamponul-tratament Gerocossen Capilar+ curăţă delicat părul şi îngrijeşte pielea capului. Conţine un complex fitoterapeutic natural pe bază de extracte din scoarţa arborelui de chinină şi ginseng, bogate în vitamine şi fitosteroli, în asociere cu Procapil®, cu acţiune triplă asupra principalelor cauze ale alopeciei: micro-circulaţia deficitară, atrofia foliculară şi îmbătrânirea foliculului. Combinaţia de ingrediente active îmbunătăţeşte micro-circulaţia sanguină la nivelul scalpului, fortifică rădăcina firului de păr şi favorizează creşterea acestuia. Părul devine mai rezistent şi este stopată căderea prematură a acestuia.

Preţ: 13,90 lei (275 ml)

Loţiunea-tratament împotriva căderii moderate a părului Gerocossen Capilar+ este bogată în extracte naturale precum cele din scoarţa arborelui de chinină, ginseng, nuc şi urzică, asociate cu remarcabilul ingredient activ Procapil®. Loţiunea are proprietăţi deosebite de regenerare a foliculului pilos şi acţionează pentru a combate căderea părului: previne îmbătrânirea foliculului, stimulează metabolismul celular şi măreşte rezistenţa firului de păr. În final, părul este mai viguros, mai bine ancorat în scalp, căderea prematură este stopată şi este stimulată creşterea noilor fire de păr.

Preţ: 14,38 lei (125 ml)

Serul-tratament împotriva căderii părului Gerocossen Capilar+ conţine complexul activ brevetat Procapil®, o combinaţie de trei substanţe active (biotinoyl tripeptide-1, apigenin, acid oleanolic) cu acţiune specifică asupra celor trei cauze ale alopeciei: micro-circulaţie deficitară, atrofie foliculară cauzată de dihidrotestosteron şi îmbătrânirea foliculului. Biotinoyl tripeptide-1 stimulează metabolismul celular, apigeninul îmbunătăţeşte micro-circulaţia, iar acidul oleanolic inhibă 5α-reductaza (enzima care transformă testosteronul în dihidrotestosteron, hormonul care declanşează alopecia). Acţiunea acestor substanţe este completată de extractul din scoarţa arborelui de chinină, ce fortifică firul de păr de la rădăcină şi îi stimulează creşterea. În plus, serul concentrat conţine provitamina B5, care hidratează părul, conferindu-i strălucire, vitalitate şi supleţe. Firul de păr devine mai viguros şi mai rezistent, fapt dovedit de studii in-vitro şi in-vivo (67% dintre voluntari au constatat creşterea numărului de fire în faza anagenă, de creştere.)

Preţ: 29,02 lei (10 flacoane a câte 10 ml fiecare)

Bucuresti, 18.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *