Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un numar impresionant de tinere au venit astazi la castingul Next Top Model

Următoarea oprire a caravanei Next Top Model va fi pe 8 iunie în Craiova!

Aglomeraţie, forfotă, emoţii, tensiune şi un număr impresionant de candidate, acestea au fost datele în care s-a desfăşurat astăzi castingul Next Top Model din Bucureşti. Aproape 1 000 de fete au venit până la această oră la preselecţie, castingul fiind încă în desfăşurare. Sarcina juraţilor Next Top Model a fost extrem de dificilă, cei trei evaluându-le pe numeroasele domnişoare extrem de riguros. Alături de Cătălin Botezatu, Liviu Ionescu şi Mirela Vescan a venit astăzi şi câştigătoarea Next Top Model, Laura Giurcanu, o tânără a cărei carieră a cunoscut o evoluţie spectaculoasă după încheierea sezonlui II al showului. Bucureştiul este însă abia a doua oprire în ţară a caravanei Next Top Model, urmând ca preselecţia să se desfăşoare şi la Craiova (08.06), Timişoara (10.06) şi Cluj-Napoca (11.06).

Fenomenul Next Top Model a luat deja startul, atât preselecţiile din Iaşi cât şi cele din Bucureşti aducând în faţa juraţilor un număr mare de domnişoare. Însoţite de susţinători sau singure în faţa unei provocări unice, frumoasele bucureştence şi-au făcut curaj şi au venit astăzi să profite de această şansă. Cum fiecare a încercat să-şi urmărească visul, în faţa juraţilor s-au prezentat şi cazuri mai aparte, precum cel al unei femei de 40 de ani care şi-a dorit această carieră, însă nu a reuşit să-şi împlinească visul.

“Dorim să descoperim o Claudia Schiffer”, a spus astăzi Cătălin Botezatu într-o intervenţie la Acces Direct, făcând referire la un etalon important în lumea modei, un nume cunoscut internaţional.

Planurile sunt mari şi pentru acest sezon al emisiunii, miza fiind un contract de modeling în valoare de 70.000 Euro şi bineînţeles începutul unei cariere impresionante.

Tot pentru Acces Direct, Cătălin Botezatu a vorbit atât despre reuşitele câştigătoarelor Next Top Model, Emma şi Laura, Emma fiind chiar acum la Shanghai, cât şi despre cariera celorlalte fete care au venit în concurs.

După preselecţia din Bucureşti, castingul Next Top Model va continua în alte trei mari oraşe, Craiova (08.06), Timişoara (10.06) şi Cluj-Napoca (11.06). Pentru sezonul trei al emisiunii, caravana Next Top Model a ajuns pentru prima dată şi în Republica Moldova, oferind frumoaselor tinere de peste Prut şansa de a se face remarcate.

Mai multe detalii puteţi afla accesând www.nextopmodel.a1.ro sau pagina oficială de Facebook a emisiunii, //www.facebook.com/nexttopmodel.catalinbotezatu.

Bucuresti, 06.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *