free download 78 travel guides written by experts

Un nou videoclip in exclusivitate la MTV Romania

MTV România difuzează din oră în oră, în exclusivitate în România, ultimul videoclip Shakira feat. Wycleaf Jean – “Hips don’t lie”.
 
După insuccesul înregistrat cu ultimul ei single, “Don’t bother”, Shakira revine cu o nouă piesă, “Hips don’t lie”, o colaborare a artistei cu Wycleaf Jean, calităţile Shakirei de dansatoare fiind puse în evidenţă şi în acest videoclip.

Shakira a pus mult suflet în acest proiect, o atenţie deosebită fiind dată titlului “Hips don’t lie” (Şoldurile nu mint). Celebritatea pop a declarat “Şoldurile mele îmi spun cum şi când să mă mişc, iar ele nu mint – şoldurile mele îmi spun adevărul”.

Piesa se găseşte pe cel mai nou album al vedetei “Oral Fixation Vol. 2”. Coperta albumului o înfăţisează pe Shakira în postura Evei, o imagine biblică, din tablou nelipsind fructul interzis.
Temele pieselor alese în acest nou album sunt variate, regăsindu-se atât cele de dragoste cât şi cele cu tentă religioasă.

Aşadar, telespectatorii sunt invitaţi alături de Shakira şi “Hips don’t lie” în fiecare zi numai la MTV România.

Despre MTV

MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.

 Lansat pe 15 iunie 2002, MTV România face parte din portofoliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.
MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.
Pentru mai multe informaţii despre MTV, accesaţi www.mtv.ro
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *