metalshow

Un nou videoclip Camp Rock 2: The Final Jam se lanseaza la Disney Channel

Disney Channel România va transmite noul vidoclip „fire” de pe coloana sonoră a filmului “Camp Rock 2: The Final JAM”

– LA ORA 16.05, MIERCURI, 14 IULIE PE DISNEY CHANNEL –

Disney Channel România se pregăteşte să lanseze un nou videoclip din filmul original mult aşteptat “Camp Rock 2: The Final Jam”. Noul videoclip “Fire” va avea premiera miercuri, 14 iulie, la ora 16.05 (înainte de ultimul episod Jonas) şi este preluat direct din filmul original produs de Disney Channel, oferindu-le spectatorilor o mostră din ceea ce va urma.

“Fire” este cel de-al treilea videoclip din “Camp Rock 2: The Final Jam” care va fi transmis de Disney Channel Romania. "Camp Rock 2: The Final Jam" va avea premiera în Romania în septembrie, vedetele Jonas Brothers şi Demi Lovato reunindu-se pentru o nouă vară minunată de muzică şi distracţie.

Continuarea prezintă reîntoarcerea lui Mitchie (Demi Lovato) şi a prietenilor săi la Camp Rock, nerăbdători să cânte şi să se distreze. Nu este nimeni mai entuziasmat decât Mitchie, care anticipează mai mult decât o vară de muzică. Recent reîntorşi dintr-un turneu mondial, membrii trupei rock Connect 3 îşi vor petrece şi ei întreaga vară acolo – Shane (Joe Jonas) pentru a-şi continua idila de vară cu Mitchie, colegii săi de trupă pentru sprijin moral. Legendarul chitarist Brown Cesario (Daniel Fathers), proprietarul Camp Rock, este pregătit să cânte rock ‘n roll.

Dar nu totul este aşa cum pare în acest paradis pentru adolescenţi. De cealaltă parte a lacului străluceşte noua Camp Star: o tabără de muzică cu tehnologie performantă şi mulţi bani investiţi, fondată de Axel Turner (Daniel Kash), fostul coleg de trupă al lui Brown care păstrează încă ranchiună pe acesta. Deşi Camp Rock dispune de raţiune, pasiune, talent şi angajament, Camp Star beneficiază de resurse, infrastructură şi bani – suficienţi bani pentru a atrage de partea sa consilierii de la Camp Rock şi a o scoate pe aceasta din urmă din afaceri. Dar Axel uită de Mitchie – un lider înnăscut care jură să îşi salveze tabăra iubită… aşa că fie ca cea mai bună tabără să câştige.

De la lansare, “Camp Rock” a fost urmărit de 137 milioane de telespectatori unici, iar coloana sa sonoră a vândut 2,5 milioane de CD-uri în întreaga lume, fiind timp de 10 săptămâni în Top 10 Billboard 200 Album Chart în SUA.

"Camp Rock 2: The Final Jam" a fost scris de Dan Berendsen ("Hannah Montana – Filmul" şi "Magicienii din Waverly Place – Filmul", de la Disney) şi echipa formată din Karin Gist şi Regina Hicks. Se bazează pe personajele create de Karin Gist, Regina Hicks, Julie Brown şi Paul Brown. Director şi co-producător este câştigătorul premiului DGA Paul Hoen ("The Cheetah Girls One World" şi "Jump In" de la Disney Channel). Kevin Lafferty este producător iar Alan Sacks este producător executiv. "Camp Rock 2 The Final Jam" este o producţie Coin Flip Productions, Ltd şi Alan Sacks Productions.

Bucuresti, 08.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *