free download 78 travel guides written by experts

Un nou turneu semnat Tudor Gheorghe incepand din septembrie: Stagiunea permanentelor frumuseti!

Maestrul Tudor Gheorghe ne ofera incepand din septembrie:

Un an de frumuseti permanente!

Dupa cum v-am anuntat in urma cu ceva timp, maestrul a pregatit cu renumita-i minutiozitate si pasiune o surpriza pe care suntem convinsi ca publicul iubitor al artei spectacolului il va “imbratisa” cu drag. Este vorba despre "Stagiunea Permanentelor Frumuseţi", o serie de spectacole ce ne va purta pe aripile culturii, condusi de acest “pilot” desavarsit ce ne-a obisnuit cu restituiri ale culturii romanesti oferite inedit.

Ciclul de spectacole – "Anotimpurile mele Vara – Toamna 2009", ce face parte din aceasta stagiune, va incepe in luna septembrie, spre deliciul celor care asteptau cu entuziasm si nerabdare revederea cu menestrelul sufletului. 

In capitala, reprezentatia va avea loc pe data de 29 septembrie, de la ora 19:00, pe scena Sălii Mici a Palatului si va cuprinde piese din spectacolele "Vara Simfonic" si "Toamna Simfonic" (2005),  precum: "Sara pe Deal", "Pe marginea Dunarii", " Lino Leano", "Florile graului”,  "Jelui-m-as si n-am cui", "Toamna”, etc.. Pe parcursul a doua ore, maestrul Tudor Gheorghe va fi  acompaniat de nu mai putin de 40 muzicieni si alte 30 de voci minunate ale orchestrei si corului Teatrului liric "Elena Teodorini" din Craiova, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu. De altfel, dirijorul si orchestratorul Marius Hristescu  il va insoti pe maestru pe parcursul intregului turneu, insa in mod inedit, fiecare spectacol din tara va beneficia de prezenta unei noi orchestre apartinand localitatii in care are loc reprezentatia.

Motive in plus pentru a nu pierde reprezentatiile acestei stagiuni! “Stagiunea Permanentelor Frumuseti” marcheaza si celebrarea a doua evenimente extrem de semnificative pentru cariera maestrului: implinirea a 40 de ani de cand a iesit la rampa cu primul sau recital, “Menestrel la curtile dorului”, precum si aniversarea a 10 ani de la primul sau concert simfonic alaturi de orchestra dirijorului Marius Hristescu prin seria de spectacole “Anotimpurile poeziei romanesti”.

Va prezentam mai jos programul turneului „Anotimpurile mele Vara-Toamna”, ce se va desfasura in toata tara incepand cu luna septembrie:
·    24 septembrie –  GALATI  – Teatrul Muzical  NAE LEONARD;
·    25 septembrie –  CONSTANTA  – Casa de Cultura  a Sindicatelor;
·    28 septembrie – CRAIOVA –  Teatrul National ;
·    29 septembrie – BUCURESTI – Sala Mica a Palatului;
·    2 octombrie –  CLUJ NAPOCA – Casa de Cultura  a Studentilor;
·    3 octombrie – TIRGU – MURES – Palatul Culturii;
·    5 octombrie – TARGOVISTE – Casa de Cultura a Sindicatelor;
·    9 octombrie  –  BACAU – Ateneu;
·    10 ocotmbrie – ROMAN – Casa de Cultura a Sindicatelor;
·    12 octombrie – BOTOSANI – Casa de Cultura a Sindicatelor;
·    15 octombrie – IASI – Casa de Cultura a Studentilor ;
·    16 octombrie – IASI – Casa de Cultura a Studentilor ;
·    19 octombrie – VALCEA – Casa de Cultura a Sindicatelor;
·    22 octombrie – PLOIESTI – Casa de Cultura a Sindicatelor;
·    23 octombrie – BUZAU – Casa de Cultura a Sindicatelor ;
·    26 octombrie – CRAIOVA –  Teatrul National
·    27 octombrie – Bucuresti – Sala Mica a Palatului;
·    30 octombrie – TIMISOARA –  Sala Capitol;
·    2 noiembrie – GIURGIU –  Teatrul de Stat;
·    5 noiembrie – BRASOV – Teatrul Dramatic Sica Alexandrescu;
·    6 noiembrie – SIBIU – Casa de Cultura a Sindicatelor;
·    13 noiembrie – ARAD – Filarmonica;
·    14 noiembrie – ORADEA – Filarmonica;
·    20 noiembrie – SUCEAVA –  Casa de Cultura a Sindicatelor;
·    21 noiembrie – PIATRA NEAMT – Casa de Cultura a Sindicatelor;
·    23 noiembrie – BRAILA – Teatrul Maria Filoti.

Biletele pentru spectacolul de pe data de 29 septembrie din Bucuresti au fost puse in vanzare de VreauBilet, organizatorul evenimentului. Fiind un spectacol cu locuri limitate, ii sfatuim pe cei ce iubesc creatiile maestrului sa se grabeasca sa-şi achiziţioneze biletele. Preţurile acestora sunt următoarele: 200 de lei – categoria V.I.P. şi 170 de lei – categoria I si sunt disponibile la standul Vreau Bilet din Magazinul Unirea Shopping Center – etaj 2 – aripa din intrarea Călăraşi, Sala Mică a Palatului, magazinul Ligia F – strada Pache Protopopescu nr. 23, Eventim – în reţeaua Germanos şi pe site-urile www.blt.ro, www.bilete.ro, www.ticketstore.ro şi www. vreaubilet.ro.

Pentru celelate localitati  in care vor avea loc spectacolele, biletele se gasesc la locatia unde va avea loc reprezentatia.

Bucuresti, 21.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *