caravana metropolis
Shadow

Un nou trend în industria IT: echipamente în test drive, la birou

  • Testezi, evaluezi și apoi cumperi. Acesta este parcursul firesc de achiziționare a unei mașini personale. Test drive-ul, cu care ne-am obișnuit și în România de peste 20 de ani, s-a transformat și a fost împrumutat inclusiv de companiile din zona de tehnologie.
  • Antreprenorii pot testa acum la sediul propriu elementele de infrastructură IT esențiale, înainte de a se decide.

Piața de tehnologie este vastă, așa că alegerea unei configurații care să corespundă nevoilor specifice ale echipelor poate fi dificilă. De aceea, principalul beneficiu al perioadei de test pentru echipamente de birou este eficientizarea achizițiilor.

O inițiativă de acest tip a fost recent lansată de Aliant, o companie românească ce are peste 28 de ani de experiență în infrastructura IT pentru birou. În cadrul parteneriatului tradițional cu Xerox, Aliant oferă în test drive imprimante multifuncționale profesionale, timp de 90 de zile.

Bogdan Ciubotaru, Chief Commercial Officer Aliant
Bogdan Ciubotaru, Chief Commercial Officer Aliant

Bogdan Ciubotaru, Chief Commercial Officer: „În loc să aleagă echipamentul din cataloage de produse și apoi să constate că decizia putea fi mai inspirată, antreprenorii au parte de consultanță și de o perioadă de gândire extinsă. După ce optează pentru un model, îl vor primi direct la punctul de lucru, cu transportul asigurat de noi. Instalarea imprimantei, punerea în funcțiune și instruirea sunt, de asemenea, gratuite. Pe toată durata testării, oferim suport tehnic calificat de la distanță și chiar intervenții la fața locului, dacă situația o cere”.

Companiile, indiferent de dimensiune, pot solicita până la 31 martie 2021 o imprimantă în teste, în limita flotei de echipamente disponibile.

Detalii despre program, dar și despre solicitarea unui test drive Xerox, pot fi găsite în această pagină.

Fondată în 1992, Aliant este integrator de tehnologii și servicii orientat către creșterea perfomanței companiilor pe care le armează cu infrastructura IT și softurile necesare. În cei peste 28 de ani, Aliant și-a consolidat parteneriatele cu companii renumite, printre care se numără Xerox, Microsoft, Lenovo, Fujitsu, Dell, Fortinet și Bitdefender.

Leave a Reply

Your email address will not be published.