Baby Boom Show Virtual

Un nou supermarket Trident la Alba Iulia

Retailerul transilvănean Trident, parte a Grupului Trident Trans Tex, se pregăteşte să deschidă un nou supermarket în cadrul Shopping Mall Alba, Alba Iulia. Data preconizată a deschiderii este 17 octombrie.

A cincea locaţie a reţelei Trident va fi inaugurată în data de 17 octombrie în cadrul nou-construitului Shopping Mall Alba. Cu o suprafată de vânzare de peste 1500 de metri pătraţi, supermarketul Trident din Alba Iulia va respecta structura şi sortimentaţia celorlalte hypermarketuri ale reţelei.   Accentul se va pune pe sectoarele de alimente proaspete, care, în locaţiile Trident însumează aproximativ 40% din total vânzări, dar nu vor lipsi nici sectoarele de alimente de bază şi congelate, sucuri, apă, băuturi, dulciuri, produse cosmetice şi pentru curăţenia casei, confecţii, electrocasnice şi decoraţiuni interioare. Toate acestea vor fi  prezentate într-un spaţiu generos şi modern amenajat, accentul punându-se pe curăţenia impecabilă şi confortul crescut, în ideea de a face din timpul petrecut la Trident cea mai plăcută şi reconfortabilă experienţă de cumpărare. 
La fel ca în celelalte locaţii, clienţii supermarketului Trident vor avea la dispoziţie cardul de fidelitate Trident, un instrument de bonusare care permite acumularea de puncte pe baza cumpărăturilor făcute, puncte ce pot fi ulterior transformate în produse-cadou, dar şi achiziţionarea unor produse la preţuri semnificativ reduse.
Cei aproximativ 120 de noi angajaţi ce vor completa echipa Trident vor fi în prealabil pregătiţi în spiritul filosofiei companiei, în centrul căreia se află respectul şi orientarea către consumatorul final, dar şi promisiunea de a fi aproape de comunităţile în cadrul cărora îşi desfăşoară activitatea. 

Trident Trans Tex este cel mai mare operator de big retail cu capital 100% autohton din România, activând pe piaţă din aprilie 2004 şi având magazine deschise în Mediaş (3600mp), Deva (4500mp), Sfântu Gheorghe (5000mp) şi Sibiu (2000mp). Cifra de afaceri a companiei a înregistrat o dublare în 2006 faţă de 2005, iar pentru 2007, oficialii Trident Trans Tex previzionează o evoluţie similară. (www.trident.com.ro).

Sibiu, 3.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *