free download 78 travel guides written by experts

Un nou standard in Healthcare PR

in Romania: The Public Advisors se afiliaza retelei globale a Tudor Reilly

Agenția de relații publice și comunicare, The Public Advisors, anunță afilierea departamentului său de Health & Beauty PR la rețeaua globală a Tudor Reilly – Londra. Aceasta este o agenție specializată în comunicarea produselor și serviciilor din industria medicală cu o rețea globală de agenții afiliate în țări precum: Statele Unite ale Americii, Canada, Brazilia, Argentina, Marea Britanie, Polonia și Ungaria.

The Public Advisors și Tudor Reilly sunt parteneri încă de la începutul lui 2012 și lucrează la dezvoltarea și implementarea unei campanii de comunicare globale pentru unul dintre cei mai importanți producători mondiali din industria farmaceutică. Acest parteneriat totodată presupune schimburi continue de experiență și know-how între specialiștii de PR români și cei britanici.

“Parteneriatul cu Tudor Reilly este un pas natural în evoluția agenției The Public Advisors. Am atins un nivel de maturitate a businessului și a portofoliului care ne permite și chiar ne cere o afiliere globală. O urmare firească va fi creșterea numărului de clienți dedicați ai departamentului de Health&Beauty PR din cadrul agenției.”, a declarat Raluca Mihălăchioiu, General Manager The Public Advisors.

”Parteneriatul nostru cu The Public Advisors este o dovadă a consolidării poziției noastre la nivel global în domeniul comunicării medicale. Tudor Reilly are acum un partener de încredere ce ne furnizează un input valoros în ceea ce privește specificul local din România, care este vital în implementarea unui proiect global.“, a declarat Peter Coë, director Tudor Reilly.

Tudor Reilly este o agenție britanică specializată în comunicarea medicală și membră a Healthcare Communications Association. În februarie 2011, agenția a obținut Standardul GOLD în domeniul serviciilor de relații publice și Standardul în Consultanță de Managament din partea Public Relations Consultants Association (PRCA). Tudor Reilly se află în TOP 25 Agenții specializate în comunicarea medicală realizat de PR Week. Portofoliul de servicii oferite de agenție cuprinde poziționare corporativă și de produs, digital media, media relations , recrutare de pacienți, comunicare în situații de criză, executive coaching și conferințe de management. Printre clienții Tudor Reilly se numără companii farmaceutice și biotehnologice sau Grupuri de pacienți, precum: Amgen, GlaxoSmithKline, Roche, Biotie Therapies și The Alkaptonuria Society.

Departamentul de Health&Beauty PR al The Public Advisors deține mai mulți clienți importanți precum BUPA International, ROCHE România, MediHelp International, DENT ESTET, DENT ESTET 4 TEENS, DENT ESTET 4 KIDS, Green Dental, AMA Optimex, The Center of Studies on Beer, Health & Nutrition, ON Clinic, Proctoline.

Londra / Bucuresti, 31.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *