free download 78 travel guides written by experts

Un nou sistem de procurare a biletelor la concertele Orchestrelor si Corurilor Radio

Incepand cu data de 1 martie 2010, biletele la concertele Orchestrelor si Corurilor Radio se pot procura prin reteaua Eventim, un proiect prin care urmarim sa oferim cele mai simple si mai eficiente metode de achizitionare. Astfel, publicul interesat are posibilitatea sa-si procure bilete de la casa de bilete a Salii Radio, din magazinele Germanos, Vodafone, din librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.

Formula existenta deja, de achizitie de la casa de bilete, ramane valabila.

Orchestrele si Corurile Radio, impreuna cu Eventim ofera in plus publicului posibilitatea de achizitionare de bilete electronice. Dupa alegerea biletelor pe site-ul www.eventim.ro si efectuarea rezervarii, puteti opta pentru urmatoarele modalitati de plata: transfer bancar, plata prin card VISA sau EURO-/MASTER CARD sau direct la sediul Eventim. Dupa efectuarea platii, biletele vor fi trimise prin curierat rapid la adresa indicata sau pot fi ridicate direct de la sediul Eventim Romania.

Informatii despre evenimentele ce vor avea loc la Sala Radio se vor gasi atat pe site-ul //orchestre.srr.ro, cat si pe www.eventim.ro.

De asemenea, biletele pot fi achizitionate in Bucuresti de la casa de bilete a Salii Radio, din magazinele Germanos, Vodafone, in librariile Carturesti, Humanitas.

Preturile biletelor pentru concertele simfonice ale Orchestrelor si Corurilor Radio sunt de 25 de lei, 20 de lei si 15 lei, in functie de categorie, iar pentru recitalurile din stagiune – 15 lei.

Dintre institutiile publice de concert si spectacol din Bucuresti, cele care mai utilizeaza la ora actuala retele online de emitere si vanzare a biletelor sunt Opera Nationala Bucuresti si Teatrul National de Opereta „Ion Dacian”.

Pentru concertele si recitalurile extraordinare, preturile sunt anuntate in momentul primei prezentari a concertelor pe site-urile //orchestre.srr.ro, cat si pe www.eventim.ro.

Bucuresti, 28.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *