free download 78 travel guides written by experts

Un nou showroom Autoitalia va fi deschis in incinta Alexander Center

Printr-o tranzactie mediata de BNP Paribas Real Estate Romania, Grupul Autoitalia a inchiriat 500 mp de spatiu comercial in incinta proiectului Alexander Center, pentru deschiderea unui nou showroom auto.

AutoItalia Group este compania care comercializeaza o gama larga de autovehicule, cu un portofoliu ce include modele ale marcilor Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, SsangYong, precum si motocicletele Honda si vehiculele originale de transport, Segway. Recenta dezvoltare a zonei Otopeni intr-un pol de atractie comercial si de afaceri al Capitalei a dus la hotararea companiei de a deschide un nou showroom auto in aceasta locatie. BNP Paribas Real Estate a acordat consultanta companiei Autoitalia Group pentru identificarea celui mai potrivit spatiu pentru amplasarea showroom-ului pentru una dintre cele mai prestigioase marci auto comercializate de aceasta: Infiniti.

Situat pe DN1, in imediata apropiere de aeroportul international Henri Coanda, Alexander Center este un proiect nou construit, care confera vizibilitate comerciala excelenta  catre una dintre cele mai circulate artere la nivel national. Dezvoltarea continua a Bucurestiului catre zona de nord si apropierea fata de importante proiecte comerciale si de birouri (de ex. proiectul Baneasa) fac din Alexander Center un atractiv centru de afaceri, amplasat intr-o zona de business aflata in plin proces de  consolidare.

Proiectul care va adaposti nou showroom Infiniti a fost dezvoltat de SC LOI SRL, care a anuntat o investitie totala de 15 milioane Euro. Suprafata totala este distribuita pe parter si 4 etaje, arhitectura fiind una moderna si functionala. Cladirea ofera aproximativ 6.200 mp inchiriabili, din care 3.350 mp spatii de birouri si 2.800 mp spatii comerciale. Sistemul de securitate disponibil 24/24h care a fost implementat de dezvoltatori asigura un mediu de afaceri sigur si conforatbil. Fatada cladirii, conceputa ca o cortina de sticla curbata, asigura lumina naturala pe parcursul intregii zile in interiorul cladirii si un mediu de lucru placut. La etajul 1 vor functiona un restaurant de lux si o terasa ce vor oferi o atmosfera eleganta, cu o panorama deosebita, direct catre pistele aeroportului.

Noul showroom Infiniti este programat sa isi deschida portile in luna iulie a acestui an.

Bucuresti, 08.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *