free download 78 travel guides written by experts

Un nou sezon „In puii mei” ia startul astazi la Antena 1

Vezi ce a pregătit Mihai Bendeac pentru prima ediţie!

Ediţie de senzaţie duminica aceasta la “În puii mei”! Noul sezon al emisiunii ia startul în forţă, iar telespectatorii sunt aşteptaţi de Mihai Bendeac şi echipa lui cu fel de fel de surprize. Astăzi, îl veţi putea vedea pe campionul naţional de raliu Vali Porcişteanu, "Taurete", într-un moment savuros alături de un “copilot” aparte, Laurian, interpretat cu măiestria caracteristică de Mihai Bendeac. Noi personaje vor face cunoştinţă cu publicul încă din prima ediţie, astfel că Bendeac va intra în rolul prezentatorului tv Radu Banciu, care, invitat la un botez, reuşeşte să strice chiar şi unul din cele mai fericite momente din viaţa unui om. Telespectatorii se vor bucura în acest sezon şi de gaguri, pastile umoristice scurte, de maxim un minut.

Duminică, la “În puii mei”, protestatarii şi jandarmii veniţi în Piaţa Universităţii iau cu asalt platourile de filmare, Nicuşor de la Brăila este ales noul Preşedinte al României, după demisia lui Traian Băsescu, iar Arthur, Maria şi Goethe vor să se încorporeze în trupele NATO, reuşind să îl şocheze chiar şi pe cel mai dur mareşal. Fernando este ceasornicar, clienţii săi alegându-se cu certuri conjugale, ceasuri distruse sau soluţii absurde, iar Vanghelie este prins în flagrant cu Oana Mizil.

Cât despre Momâie şi Gogâie, cei doi sunt desemnaţi să se ocupe de baia regelui Franţei, un eveniment important la Palatul Regal. Total imuni la ierarhii regale, maniere sau reguli de conduită, Momâie şi Gogâie reuşesc să scandalizeze servitorii regali. Invitat al ediţiei va fi Kamara într-o parodie muzicală după hit-ul lui Michel Telo.

Ce alte surprize mai pregăteşte carismaticul actor, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20.20 la “În puii mei”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

Bucuresti, 11.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *